Keby ste mali možnosť dostať prostriedky na kúpenie niečoho, čo by to v tejto chvili bolo ? (niečo reálne, nie niečo za závratné sumy.. žiaden dom a pod..)
napr. ja by som teraz vcelku prijal nový mobil ale kľudne by stačila aj večera v bistre
nepotrebujem nič, na hlad neumieram, netečie mi na hlavu keď spím a môžem sa osprchovať kedy chcem, nepotrebujem ipod ani iphon, na cigy mám. a nepotrebujem imaginárne peniaze z neba lebo si viem zarobiť aj sama. ale keby som už mala viac peňazí nazvyš, pravdepodobne by som ich rozdala vo forme stravných lístkov bezdomovcom u nás.......
xbox; notebook; oblečenie - najmä nejaký úplne trýznivý korzet a nejaké čižmy, v ktorých by som tak nevedela chodiť, že bych sa z nich zjebala prv, než bych ich dala na nohu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
gitaru
oblecenie
a keby fakt vela tak bc titul xD
tak len gram humanity
Nový mobil by bol tiež fajn, ale nie je až tak potrebný, kým mi tento môj šlape, nech je hocjako otrasný.
Aha a ešte čižmy.
jasné,že sa to ráta medzi oblečenie,len si to tak už ani neuvedomujem
inak mi nič nechýba, keď niečo treba, kúpim si...
(okrem bývania, na to ešte nemám )
a ešte niečo