pri nakupem oblecenia si danu vec musim vzdy ohmatat, vyskusat a citit sa v nej dobre. az tak si ju mozem kupit. vsetko, co mam chut si obliect si dokazem kupit aj u nas. asi to bude tym, ze som zamerana na 3 znacky a ostatne znacky a obchody ma nezaujimaju. naco budem spekulovat, ked som nasla veci, ktore mi dobre sedia a aj sa v nich dobre citim?
boli časy, keď som oblečenie nakupovala len cez net, bolo to hrozne drahé, ale nikdy sa to nedalo zohnať, takže bolo nemožné stretnúť sa s niekym, kto si kúpil to isté ....no ale, keby som na to mala peniaze aj teraz, tak takto nakupujem stále
zásadne nohavice nekupujem ani nič, čo je nejaké veľmi drahé a musí mi sedieť dobre. Nemám problém jedine asi s tričkami, väčšinou ma to zvádza pri vkladaní do košíka si kúpiť takú vec, kt. je o číslo menšia ako normálne nosím s tým, že a veď schudnem do toho...
Trička , tašky, náramky a hovadiny sa cez net dosť oplatia ak to samozrejme nekupujem z nikayhc pofiderných stranok kde sa mlže stat že mi to nedojde. Akurát potrebujem matkinu kartu A je s tým vela prplačky
cez net mám kúpené len jedno tričko, jedny nohavice a topánky, a všetko sedelo fajn ale nejak často nenakupujem, aj to bolo už pred rokom, ale keby som mal viac peňazí tak určite vykúpim nejakú stránku
ano, nakupujem ale vzdy zalezi od stranky z kt. nakupujem, vzdy si vopred zistim, ze kt. vyrobky pouzivaju, akej manufakturnej znacky - tzn. ak si chcem kupit tricko s nejakym zaujimavym vzorom zistujem, ze ci tricka na kt. sa robi potlac su znacky napr. Fruit of the Loom, a teda, dalej uz viem, ako presne mi bude sediet, lebo parametre su uz dlho nemenne.
ale tieto moje postupy chcu prax a vela sklamani, pokial pride clovek po case na to, co presne a od koho brat a v akych velkostiach
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
ak by som si kúpila oblečenie cez net, tak by to muselo byť len nejaké tričko. s damianom marleym napríklad.
Ak dokážem cez internet obstarať oblečenie signifikantne lacnejšie, tak mi až tak neprekáža, že si ho nemôžem vyskúšať.
Lenže to sa väčšinou nestáva.
Takže ak vetrovku, ktorá normálne stojí 100 eur, obstarám za 50, tak ma prípadne netrápi strata troch eur na dopravu späť, ak mi nebude sedieť.
nikdy som si cez net oblečenie nekúpil...
tricka, doplnky, tasky - ano
ale tieto moje postupy chcu prax a vela sklamani, pokial pride clovek po case na to, co presne a od koho brat a v akych velkostiach