@chemon Tak, ono to ide pravdepodobne z Hong-Kongu, tak to minimálne tie 2 týždne trvá. A už si dostal mail, že ti to odoslali?
Ja napríklad, keď sa prihlásim a dám si My Account - Order List, tak pri objednávke vidím:
Payment Status: Completed
Order Status: Shipped
Pri histórii konkrétnej objednávky mám Processing napísané vo fáze ešte pred odoslaním. Neobjednal si si niečo s náročnou dostupnosťou? Pri každej položke je možné nájsť, či ju odosielajú do 24 hodín, 3-5 dní atď.
Po tom, ako skompletizujú celú objednávku, dajú vedieť, že to už odoslali, a to ti príde na registračný email.
No asi hej mam tovar s časovou naročnosťou asi 5-7 dní, ešte mi ten email o odoslani neprišiel preto sa pytam. Už som im aj pisal email ale zatial mi neodpovedali, tak ešte ked tak počkam.
Len mi je to take zvlastne lebo som to objednaval 25.9 a doteraz sa nič nezmenilo tak neviem no
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
4 komenty
Ja napríklad, keď sa prihlásim a dám si My Account - Order List, tak pri objednávke vidím:
Payment Status: Completed
Order Status: Shipped
Pri histórii konkrétnej objednávky mám Processing napísané vo fáze ešte pred odoslaním. Neobjednal si si niečo s náročnou dostupnosťou? Pri každej položke je možné nájsť, či ju odosielajú do 24 hodín, 3-5 dní atď.
Po tom, ako skompletizujú celú objednávku, dajú vedieť, že to už odoslali, a to ti príde na registračný email.
Len mi je to take zvlastne lebo som to objednaval 25.9 a doteraz sa nič nezmenilo tak neviem no