Raz som odtiaľ objednal dve fólie na dotykový Samsung, dve za 0,99$ a poštovné zadarmo. Boli úplne vpohode, za 2 týždne to prišlo v obálke z Hong Kongu . Nebol tam síce poriadny návod na použitie tak prvú fóliu som zničil ale druhú som nalepil dobre. Ale inak spokojnosť.
skusala som sa tam registrovat,vkuse odomna chceli cislo karty .. zadala som to tam asi 6x ,potom mi zavolal niekto z banky, ci mi nahodou niekto kartu neukradol , strihli mi 6 ecok pricom som sa tam stale neregistrovala
len tak zo zaujimavosti som sa tam bola pozret ale docitala som sa tam ze postovne na slovensko je 36 dolacov...takze nic..jakto ze vy ked to objednate tak tam nie je postovne?
SOm zaregistrovaná nikto odo mňa pri registrácii číslo karty nepotreboval Objednávam si z tamaď aj ja aj otec Či už oblečenie, šperky alebo hoc čo iné Sme spokojný a čo sa týka reklamácií a tak ešte problém nebol viem že kamoška si objednala hodinky došli jej iné ako chcela napísala tam poslali jej tie čo si objednala a tie čo jej poslali prvý krát jej nechali a predala ich
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
btw ja tam obcas nakupujem ale iba lacne veci, vsetko z ciny a aj kvalita o tom svedci
..kvak..