ta zacnem no... som dost shopoholik a radsej ako prechlastat vyplatu a prachy od rodicov si kupim daco fajne co ma potesi a mam z toho dlhsie uzitok (to neni moralizovanie dakedy aj pijem ) a najlepsia vec co som si kupil asi taka fajna Ben Sherman kosela kupujem tam hlavne oblecenie, elektronika a podobne veci je podla mna dost risk. inak nakupujem hlavne na anglickom americky je o nicom ohladom oblecenia.
na ebay sa mi par veci uz pacilo ale este som si odtial nic nekupila neviem kolko by trvalo dorucenie a kolko stalo postovne a podobne veci sa uz daju kupit aj na slovensku napriklad vela znaciek ktorich je na ebay je aj peek&cloppenburg v auparku
najlepšia vec?? fúuha ťažko povedať...bolo toho už dosť ale najlepší nákup bol jednoznačne 2x screen-protector, ktorý ma aj s poštovným z Hong-kongu vyšiel na 2koruny a 40 halierov, zatial moj rekordný nákup
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
-iPod
-laptop
-vselijake debilinky
-oblecenie (konkretne tenisky Puma-Ferrari)
-CDcka - kusy ktore sa na Slovensko nikdy nedostali
-tu najvacsiu vec: moje prve auto
» www.birdz.sk/webka/husky/fot...
@husky zaujmalo by ma ako si kupoval to auto, hlavne ako sa to potom rieši s dodaním, alebo si musíš prísť preto? a čo clo? dan?
1) byval som vtedy v UK
2) isiel som si po to auto 250 km
3) prepis iba zalezitost vypisania jedneho papiera
4) spokojnost celkom, aj ked auto malo zavady ktore sa vidiet (a ani skontrolovat) nedali na mieste
ked ti poviem ze tu masinu som kupil v tom case za 13,300SKK...380 libier...dnes nejakych 437 ojro