píšem bakalárku na tému: "Spotrebiteľské chovanie užívateľov internetových obchodov". Inak povedané zaujíma ma, či vôbec, koľko, a ako využívate e-shopy
Ak je teda vaša odpoveď na prvú otázku v nadpise áno a máte chvíľu času skúste
Ach jaj, nuž názov práce už nezmením, to je taký môj kameň úrazu. Študujem na MU v Brne a názov bol pôvodne český, tak som ho po dohode s garantom chcel zmeniť na slovenský. Ako som čoskoro zistil, nepodarilo sa. Čechizmom som sa nevyhol Teraz už viem, že by tam správne malo byť "správanie".
A neviem ako je to inde, u mňa je tá "anketa" ešte len začiatok celej práce: spracovanie dát, využitie nástrojov matematickej štatistiky, testovanie hypotéz a napokon ekonometrické modelovanie to je gro práce.
Môj zber dát sa už blíži ku koncu. Dotazník ostane v platnosti už len pár posledných dní, preto by som vám všetkým chcel touto cestou poďakovať za vašu pomoc. Teší ma, že sa našlo toľko ochotných ľudí... orientačne cca 80.
Ak by sa predsa ešte niekto chcel pridať, link bude ešte nejaký čas v platnosti:
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
A neviem ako je to inde, u mňa je tá "anketa" ešte len začiatok celej práce: spracovanie dát, využitie nástrojov matematickej štatistiky, testovanie hypotéz a napokon ekonometrické modelovanie to je gro práce.
» goo.gl/FF3dO... a » goo.gl/1YOWX... a » goo.gl/eS8Wr... a » goo.gl/G0G7y... a » goo.gl/c1rCL...
kdyby neco sem na TS
Pracuješ v tejto oblasti?
Ak by sa predsa ešte niekto chcel pridať, link bude ešte nejaký čas v platnosti:
» goo.gl/c5NSe...
Takže ešte raz a naposledy vám veľmi pekne ĎAKUJEM