Zle, zajtra mam subornu skusku z prava a v komisii je aj profak ktory pisal cesku ustavu v 92, a ten vyhadzuje na zaklade toho ci mu niekto je alebo nie je sympaticky.
zle, kedze som zistila ze skuska nebude taka aka som si myslela (tj. ze nebudu testove otazky ale otvorene) a kedze nemam precitanu polovicu literatury tak som v riti, lebo to sa za tyzden stihnut neda
Zle lebo som neviem matematiku a minulý test som spravil dobre a keď učiteľka brala spolužiakovy papier (skončil skôr) videl som že ma inak urobenú úlohu a tak som ju aj ja prerobil a teraz dúfam že tú prvú úlohu (som nepreškrtol ten správny výsledok) a ak dostanem horšiu známku ako 3 tak skočim z mosta -.-"
V pohode, spokojna s hocicim, co mam aj ked to neni dobre, nestaram sa. Tesim sa na zajtra. Tesim sa z dneska. Uz dlho mi nebolo tak dobre. A este stale je mi trocha zle od zaludka este zo vcera.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
su veci, ktore so mnou ale trochu otriasaju + matura ale uz som spokojna lebo..... vo vnutri je to velmi fajn