Ja len tak z nudy a zaujímavosti sa pýtam: Ako sa máte? Ja osobne ani neviem akú mám náladu. Raz mi je úplne super a raz nie. Je to v takých hodinových intervaloch
napodiv celkom fajn. dal som si pred chvilou horuci kupel, pocuval operu thais a cital pri tom od becketta prvu lasku. citim sa introvertne kulturne vyzity.
snažím sa mať každý deň tak, aby som si na konci dňa mohol povedať, že deň, ktorý je za mnou, je prežitý presne podľa mojich predstáv, keď sa mi to podarí, som spokojný a šťastný
práve som došla z Prostějova, prespala som celä cestu a muž mi zohrieva večeru. mám super náladu, aj keď ospalú. ale zamilovanú furt. super náladu proste. a opitú ešte trochu viac, lebo fľaša whisky a rumu :3
Na hovno..lebo mama ma zlomenu nohu a ja musim za nu vsetko robit a ked to neni hned ako to chce ona alebo to neni podla jej predstav tak konec..normalne sa tesim do prace,musim z tohto blazinca vypadnut..uz by som sa najradsej odstahovala ..akoze aby do mna niekto rypal,ze zle zmetam? Ako to kde sme
ale aspon ze dnes idem na skusku a tam sa trosku odreagujem, teda pokial sa nebude opakovat typicky scenar ze nikto necvicil, to co mal a zas budeme hrat dookola to iste. Co asi budeme. nvm kupim si pivcis.
Najviac by mi padlo asi si ist niekde sadnut na samotku ku klaviru a dobre by mi bolo.
ale inac @0 +1 dobry napad zalozit forum, kde sa ludia kusok mozu vyventilovat emocne
@kolpo well, symphonic/prog metal, ale keby oni aj cvicili, minule zabita hlaska na skuske, ci nezahrame nejake covery, ked nemame dost veci na hranie, hlavne ze uz mesiac na fcb skupine visia 2 skladby co som doniesol sa zhodlo ze sa budu hrat a zatial nic
@veryhappyhippo haha takéto skúšky ja veľmi dobre poznám. preto som aj odišiel radšej ... ale u nás sa zasa viacej pilo ako hralo a mňa to po chvíli začalo strašne iritovať, tak od vtedy nemám kapelu
@kolpo hej, skusky kde sa len pilo som nemal rad rovnako nenavidim tie, kde sa nic nerobi, je to zlo, ale hlavne ciele ako hrat pre vela ludi preplnene kulturaky neviem co a ani posratych 8 taktov za tyzden sa nevedia naucit
mám sa velmi príjemno, ako sa mam furtom už niekoľko dní, a ešt eo to spokojnejšie že soms i spravila plan a taq .)
akorát že sa mi chce si asi zapáliť alebo dať dajačo varené ale len prvá z možností pripadá k úvahe, ale na to som moc pohodlná práve .D
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
jejjejejeje
a mam chut na syrovy pagac
bojím sa niečoho
vychutnávam si hudbu
a zároveň mi je tak zvláštne a bolí ma hlava
ale inak sa mam momontalne fajn, lebo viem, ze bude horsie
Trochu rozcitlivena. Ja si obcas uvedomim, akeho mam super priateľa a strasne ma to vie dojat.
ale aspon ze dnes idem na skusku a tam sa trosku odreagujem, teda pokial sa nebude opakovat typicky scenar ze nikto necvicil, to co mal a zas budeme hrat dookola to iste. Co asi budeme. nvm kupim si pivcis.
Najviac by mi padlo asi si ist niekde sadnut na samotku ku klaviru a dobre by mi bolo.
ale inac @0 +1 dobry napad zalozit forum, kde sa ludia kusok mozu vyventilovat emocne
akorát že sa mi chce si asi zapáliť alebo dať dajačo varené ale len prvá z možností pripadá k úvahe, ale na to som moc pohodlná práve .D