Čaute, zažil niekto také obdobie že nepociťoval emócie/city tak intenzívne ako predtým ? kamarát hovorí že on to ma tak stále že je taký chladný/odmeraný alebo ako by som to nazval ale ja si prídem istý čas celkom iný
Mal som, ale nebolo to žiadnými hormonálnymi zmenami. Bolo to spôsobené, že som niečo bral celkom zle, ale to som tu už písal viackrát. Niečím to musí byť spôsobené, len tak z ničoho nič to nepríde.
jj je to normalne...ako vravi @2 stresove obdobie a malo casu na uvolnenie a chillovanie za tym moze byt.... alebo nejake tramaticke veci....depresivne epizody etc.
+ mam este aj hormonalnu poruchu cize o to viac to poznam ale mavala som take stavy aj pred tym ako som ju mala/zistili to
Len take fakt chvilkove taketo stavy mavam... Par, hodin, minut maximalne dni ale to uz si musim nahovarat ze nechcem nic vnimat a serem na vsetkych, vsetko aby to vydrzalo tych par dni
jasne, ako niekedy som empatický, ale trebars nejdem sa pojebať ked zomrie nejaky pre mňa osobne neznamy človek, ktoreho som nestretol, s ktorým som nič nemal a pod. pre mňa to je smrť ako smrť.
ale aj čo sa týka blízkych ľudí. je mi to ľuto, ale čo už, taký je život.
No zalezi aj od prostredia... medzi apatickymi ludmi ma chyta "chladnost" uplne sameho od seba, ked som medzi energickymi ludmi, nabiju ma energiou, niesom zas jak dynamit, ale aj emocie su akosi... silnejsie, viem sa fakt schuti zasmiat, vykecat...
Najviac kolisave to byva ked som dlhsiu dobu sam, vtedy to zalezi od mnohych faktorov. A ako osoba s bipolarnou poruchou je asi dost odveci sa tu vobec v tejto teme vyjadrovat
mladý ľudia, hlavne baby, to mávajú prirozene kým sa mozok a hormóny ustáľujú tak o 14 do 20 rokov, takže to môže byť aj tým, tak o mesiac až pol roka by to malo prejsť aspoň podľa mojich skúseností
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
+ mam este aj hormonalnu poruchu cize o to viac to poznam ale mavala som take stavy aj pred tym ako som ju mala/zistili to
@Likjul no riešim iste zdravotné problémy len že by som sa aj po psychickej stránke menil
Inak, obcas sa nasilu zasmejem, usmejem a inak nic... som normalny?
@mezomus ak si so sebou spokojný tak si myslím že je to normálne
ale aj čo sa týka blízkych ľudí. je mi to ľuto, ale čo už, taký je život.
A ako spravnej zene sa mi menia emocie najmenej 5krat denne .
Najviac kolisave to byva ked som dlhsiu dobu sam, vtedy to zalezi od mnohych faktorov. A ako osoba s bipolarnou poruchou je asi dost odveci sa tu vobec v tejto teme vyjadrovat