Vcielka! Si mi zase prečitala myšlienky, tuto temu som dnes chcela založiť Takže:SLASH A KIRK HAMMETT, James Hetfield,Joe Perry, Izzy Stradlin´, Hendrix, Jimmy Page, Steve Jones a uz ma nikto nenapada
Ritchie Blackmore - podľa mňa jeho techniku a vplyv , ktorý oslovil veľa ľudí a preto, lebo po 35 rokoch hrania hard rocku dokázal neuveriteľným spôsobom zmeniť žáner - teraz hrá renesančnú hudbu v projekte Blackmore´s Night.
Feeling: Stevie Vai, Technika tapingu: Stanley Jordan a Eddie Van Halen, Harmonia: Eric Johnson, Spev a zaroven hranie: Jimi Hendrix, Rychlost: Yngwe Malstreem
Potom moji oblubeny: Clapton "MR. Slowhand" , B.B. King, Satriani, Knopfler, Slash sa da...
Neviem, ale je podla mna nemozne porovnavat gitaristov a ze ktory je najlepsi. To akoby ste porovnavali futbalistu, hokejistu, tenistu a ze ktory je naj. Skor, ktoreho mate najradsej. U mna to je: Angus Young, Jack Black + Kyle Gass, plus moj byvaly lektor, ktory zahra proste vsetko .
Presne suhlasim neda sa povedat ktory gitarista je najlepsi, pretoze je plna rit hudobnych zanrov, ale inak Kirk Hammet, James Hetfield (ti kvalitnejsi), a potom moji oblubeni, Tom DeLonge (AvA), Dexter Holland, Noodles (obaja The Offspring)
nooo tommy emanuel :..jimmy hendrix eric clapton daron malakian steve vay steve ten vagon nevim jak sa pise atd nepamatam teraz ....aaa ete klara strofekova
hmm..matez?..zobral si mi to z jazyka ..presne som sem chcela dat adama!!! ..a este je aj nas bohuzial zosnuly angus young ci jak je ..samozrejme Slash to je bez debaty..a potom seci(gitaristi..pre menej chapavych)s Iron Maiden..atd je ich vazne vela!!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
Izzyho som zabudlaaa no ale slashovi ani jimimu sa nevyrovna
Potom moji oblubeny: Clapton "MR. Slowhand" , B.B. King, Satriani, Knopfler, Slash sa da...
Robert Smith
Jimi Hendrix
Pete Townshend
Joe Santiago
Earl Slick
Frank Black
.....
fingerpick: Chet Atkins, Tommy Emmanuel, Leo Kottke, Doc Watson
Brad Davis, Kenny Smith, Jerry Reed, Eric Clapton
ide o vec vkusu, pre kazdeho je niekto iny ten najlepsi,tot su moji favoriti
nemam toho moc napocuvane ale styl tochto tipka ma mimoriadne zaujal