JA naposledy cca pred rokom? Na ulici prisiel za mnou neznamy chalan s dojimavym pribehom, fakt presvedcivy. A ja hlupa som mu dala peniaze, vraj na inzulin, sak on mi ich vrati
Len tak zo srandy si potom doma zadam do googlu klucove slova a jak mi 20 for so staznostami ludi nanho nevyhodilo, tak ani jedno, este ma(l) aj na facebooku svoju skupinu zalozenu. Odvtedy si davam sakra pozor, komu co dam.
Zatiaľ chvalabohu nie, práve naopak som príliš nedôverčivá. Jedného podvodníka na pokeci sa mi podarilo udať. Som si ho preverovala vo firme v ktorej údajne pracoval a núkal mi prácu a tam mi odpísali že to idú riešiť ako protiprávnu vec
Ale okradnúť..nás vykradli v Anglicku. Ale to sme boli 5ti v jednom domčeku, čiže človek v takom prípade dopláca na dôveryhodnosť spolubývajúcich :/
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
dosť veľa krát...som naivný a verím ľuďom...
bola som este malicka, vtedy bolo akurat cerstvo zavedene a pre mna to bolo strasne vela penazi (ach) (3-tyzdnove vreckove)
Len tak zo srandy si potom doma zadam do googlu klucove slova a jak mi 20 for so staznostami ludi nanho nevyhodilo, tak ani jedno, este ma(l) aj na facebooku svoju skupinu zalozenu. Odvtedy si davam sakra pozor, komu co dam.
Ale okradnúť..nás vykradli v Anglicku. Ale to sme boli 5ti v jednom domčeku, čiže človek v takom prípade dopláca na dôveryhodnosť spolubývajúcich :/