Čaute,chcel by som dať mamine namalovať obraz a dať jej to k vianociam,len mi velmi nič nenapadá,čo by ste dali vašim rodičom namalovať vy??jedna známa čo mi ten obraz spraví sa ma pýtala čo má mama rada,ale ja neviem a pýtať sa to nechcem,to by mi bol
@4lex fotku nie, lebo to sa hodí len do málo interiérov keď je to obraz.
Skôr by som ti radila skombinovať niečo čo ich vystihuje. napríklad ak má otec rád motorky a mama prírodu, tak čo ja viem motorku opierajúcu sa o strom, ale taktiež veľmi záleží na tom kde to chcú dať, ako je to tam zariadené atď.
Moju mamu by potešil rodinný portrét alebo stačí len portrét dieťata/detí Keď už jej portrét nemáš
Alebo si ich cvakni a namaluj. Nech aj vedia dôvod, nech nemaluješ zbytočne.
diky,niečo si už vyberem ..nad tou prirodou som rozmyšlal ale je to take že skor by sa to pačilo mne a neviem či aj jej ..od » www.facebook.com/annmarieboneart... sa mi strasne pačia obrazy,asi skončím tam ked nič iné nebude
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
Skôr by som ti radila skombinovať niečo čo ich vystihuje. napríklad ak má otec rád motorky a mama prírodu, tak čo ja viem motorku opierajúcu sa o strom, ale taktiež veľmi záleží na tom kde to chcú dať, ako je to tam zariadené atď.
kvet
vašu rodinu
mesto
niečo abstraktné
musí ťa niečo napadnúť
Alebo si ich cvakni a namaluj. Nech aj vedia dôvod, nech nemaluješ zbytočne.
sa mi strasne pačia obrazy,asi skončím tam ked nič iné nebude