Každý je tu múdry ako Rádio Jerevan. O tejto akcii síce nič neviem, ale podobné všeobecné múdrosti som sa dopočul aj v prípadoch, kedy mali podobnú akciu mBank či Zuno. Dostal som sa takto takmer k 300€, takmer bez námahy. A asi budú niektorí šokovaní, ale skutočne som za to doteraz nijak nepykal, žiadne chytáky sa časom neobjavili, o žiadne peniaze ma neodrbali. Ok, mBank zaviedol poplatok 1€ mesačne (ktorého sa dá zbaviť, ako zaplatíte kartou aspoň 20€ mesačne), ale dali to tak dostatočne v predstihu vedieť, že ak by som chcel, pokojne by som si tam účet zadarmo zrušil a nič by sa nedialo. Ale pokojne si teda žijte s tou svojou paranojou a premúdrelosťou aj naďalej, poniektorým to ide vážne na jedničku.
@xy12345 to nic nemeni na fakte, ze je agresivny....nie sme v dzungli, kde sa pravda presadzuje silou, nadavkami a urazanim....ak to nevie vysvetlit mierumilovne, tak potom nech kasle na to....
@erjedna nemusis nic...prijebani ludia potrebuju lasku, a nie dalsiu agresivitu...a navyse, na prijebanych ludi sa treba hlavne vysrat a ignorovat, aby pochopili, ked budu sami vojaci v poli, ze nieco je na nich prijebane, ze takto skoncili
@nicmanenapada tiez som od mBank dostal doslova stovky eur za odporucenie mojich znamych.
Pre nich je to velmi lacna reklama, koniec koncov na tom, ze im vlozis peniaze na ucet zarobia podstatne viacej (tie peniaze nesedia len tak hlupo na uctoch, ale ich otacaju)
@nicmanenapada "..kedy mali podobnú akciu mBank či Zuno. Dostal som sa takto takmer k 300€, takmer bez námahy. A asi budú niektorí šokovaní, ale skutočne som za to doteraz nijak nepykal, žiadne chytáky.."
- ako, ?
aké mali pre poskytnutie tích 300e Zuno, abo mBank ?
ale vždy ked sú po meste nejaké billboardy som uvažoval ze to vyskúšam, len ked som dočital v niektorých prípadoch podmienky, tak by sa mi ich ako študentovi s prelietavým príjmom nepodarilo splniť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
» www.tatraacademy.sk/public/content/...
daj sa liecit alebo nepouzivaj internet, 13 sekund na googli a mam vsetky odpovede ty jebko
mozno tak po hube
@erjedna nemusis nic...prijebani ludia potrebuju lasku, a nie dalsiu agresivitu...a navyse, na prijebanych ludi sa treba hlavne vysrat a ignorovat, aby pochopili, ked budu sami vojaci v poli, ze nieco je na nich prijebane, ze takto skoncili
Pre nich je to velmi lacna reklama, koniec koncov na tom, ze im vlozis peniaze na ucet zarobia podstatne viacej (tie peniaze nesedia len tak hlupo na uctoch, ale ich otacaju)
@erjedna O chvilu prejdes do fazy akceptacie vsetkeho, usetris nervy
- ako, ?
aké mali pre poskytnutie tích 300e Zuno, abo mBank ?
pre získanie stoviek €
a nebude ťa to stáť nič, využil som takto tú prvú predošlú akciu, peniaze došli a nikdy som za nič nemusel platiť.
ich cieľ je jasný - aby keď doštuduješ, tak nech u nich ostaneš a potom platíš za účet a využívaš ďalšie služby od nich, nejaké úvery a pod.
lebo ich menej stojí udržať si klienta ako získať nového.
ale proste nikto ťa nenúti tam potom zostať, môžeš zrušiť účet bez nejakých problémov.
a zároveň ak máš nejaké prachy na účte, tak oni ich investujú (teda isté % všetkých vkladov nemôžu, ale to už sú detaily)
ale vždy ked sú po meste nejaké billboardy som uvažoval ze to vyskúšam, len ked som dočital v niektorých prípadoch podmienky, tak by sa mi ich ako študentovi s prelietavým príjmom nepodarilo splniť
Ak by si bola aspon trocha inteligentna tak by si pochopila ze nemyslim studensky ucet !
Ak by si bola inteligentna tak by si chapala o co im ide ! Co najviac deti si zalozi ucty dostanu 30 rokov a s Tatrabank ostanu nasledne aj do smrti
A poprosim nereaguj na mna , si evidentne jednoduchsia a mas nemiestny a sedlacky slovnik