» www.mojevideo.sk/video/a710/v_na... k tomuto videu som prišla náhodne a neviem čo si mam o tom myslieť či to je naozaj tak,ako to tam píše alebo je to niečo uplne ine... čo si o tom myslite?...
Nie, nemyslím si, že keď zomriem, tajomné sily ma nechajú žiť pod zemským povrchom.... Keby peklo existovalo, asi by nebolo zrovna hmotné, všakže. Hlasy môžete počuť len od niekoho, kto je dosť živý na to, aby mal hlasivky. Fake.
"To čo mi sem posielaš za bláznov?!" nasrato telefonuje Lucifer Bohovi.
"Pred týždňom sem prišiel počítačový programátor. Zničil mi všetky kotly, poškrtil čertov a už tri dni bezhlavo behá po pekle a reve, kde je vchod do druhého levelu...!"
PO tom , čo všetko som videl a počul, ma skor presvedčíte, že tento notebook na ktorom píšem neexistuje , ako o tom, že neexistuje duchovný nadprirodzený svet.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
a existuje peklo ako take ako normalne miesto
a zem sa pohybuje na pancieri korytnacky
ako o tom mozes pochybovat?!
vy neuznavate KORYTNACKU!!!
"To čo mi sem posielaš za bláznov?!" nasrato telefonuje Lucifer Bohovi.
"Pred týždňom sem prišiel počítačový programátor. Zničil mi všetky kotly, poškrtil čertov a už tri dni bezhlavo behá po pekle a reve, kde je vchod do druhého levelu...!"
blud
neverím
asi tak
Tak ani nechcem vedieť, koľko "záporákov" z iných náboženstiev nad tebou podľa tejto bludnej vety vyhralo
no, možno nás chcel diabol postrašiť .. na určité skupiny ľudí to určite zabralo.
PO tom , čo všetko som videl a počul, ma skor presvedčíte, že tento notebook na ktorom píšem neexistuje , ako o tom, že neexistuje duchovný nadprirodzený svet.