@spidy na paranormal sme sa z kamosmi v kine smiali o dusu a potom sme kazdy dostali pest od nejakeho skeanhead-a .... viac bolo strasidelna ta nahanacka po tych pestiach nez horor .. 500 sprint ...telocvikar by bol na mna hrdy
@cabajka12 ta smrtiaca nenavist.. nevime ic si pametas ten dom! boze proste vtom meste kdemam ksolu je taky dom blee..! a vprovm ornciku uplen som boal sotho vriti a sla to tam skamoskou obzriet len dnuka sa nesmelo lebo tam oblo nieoc napisane .. ale vaute tam vzadu bol daky chlap a mysleli sme si ze je mrtvy aletobol dkay bezdak.. ..
sasi2680 podlamna ten 4 druh neni az taky hrozny .. mne prisla ta herečka taka cosa sotho zblaznila tam taka smiesna taky ksicht
insidious je dobry potom ritual sa mi pacil ale najlepsi co som videl za posledny cas je GRAVE ENCOUTERS proti tomu sa paranormal moze schovat podla mna..
(ale spolubývajúca mi tvrdila, že neviemkoľko spávala pri lampičke po tom, ako prečítala Kingov Pytel kostí... so mnou to síce nič nespravilo, ale.. skús sa preorientovať na knihy, tie sú vo všeobecnosti lepšie)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
inak podľa mňa sú tie Japonské duchariny fajn.. ale nenapadne ma teraz ani jeden :/ dačo so Zrkadlami tuším? ..
sasi2680 podlamna ten 4 druh neni az taky hrozny .. mne prisla ta herečka taka cosa sotho zblaznila tam taka smiesna taky ksicht
(ale spolubývajúca mi tvrdila, že neviemkoľko spávala pri lampičke po tom, ako prečítala Kingov Pytel kostí... so mnou to síce nič nespravilo, ale.. skús sa preorientovať na knihy, tie sú vo všeobecnosti lepšie)