Ako prvý na Sk natáčam iba 360° videa ale zatiaľ iba urbex no chcem to posunúť na iný LVL a chcem natáčať aj ine veci ako napr. bungee jumping, ENERGYLANDIA, parašutizmus no všetko toto som mal naplanovane v PL, nemáte nápad na niečo také na SK ?
@staphylococcus Vždy keď tu niečo pridám tak mi pribudne niekoľko odberateľov, po pravde vždy som si robil reklamu no teraz fakt ma zaujímaju nápady ľudí
a nemame ti aj platiť učty? nahlasime ti učet a pôjdeš tak akurat do piče.
urbex mam rad, ale nie taky nasilny ako ho robiš ty, poznam X urbexerov, ktorí si ani fotky z tych miest nerobia.. a poznam dalšich X , ktorí to robia kvalitne a maju to ako hobby .
a ked nepoznaš pravidla tejto komunity, tak sa pakuj.. @admin
@goldenbeach kludne nahlas aj tak zvažujem že vymažem účet a čo sa jedna urbexu tak o tom sa nebudem hádať lebo mam v tej téme navrch, to čo mam na YouTube je len zlomok toho čo som videl lebo ja sa tomu nevenujem pol roka ale dlhšie a je to moje hobby a čo sa jedna tych pravidiel tak skus napisať čo som porušil pretože taka narážka ma trochu uráža pretože ja nevytváram vstup, nič nekradnem /a ver tomu že by bolo čo ukradnúť/ dokonca nič nearanžujem a robím si iba fotky a videa
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
» www.youtube.com/c/Tomas360...
urbex mam rad, ale nie taky nasilny ako ho robiš ty, poznam X urbexerov, ktorí si ani fotky z tych miest nerobia.. a poznam dalšich X , ktorí to robia kvalitne a maju to ako hobby .
a ked nepoznaš pravidla tejto komunity, tak sa pakuj..
@admin