Aj keď manipulácia by sa niekedy šikla, ale stačilo by mi čítanie myšlienok Nech viem, ako mám ku komu pristupovať a či si naozaj myslí, to čo chcem ja
Skor len citanie ako vnucovanie myslienok. Vadilo by mi a asi by ma hrizlo svedomie kebyze ludia robia to co chcem kvoli mne a nemaju moznost rozhodnut sa. Aj ked v urcitych situaciach by to nebolo na skodu.
je logické, že schopnosť ovládať myšlienky je omnoho silnejšia než len ich vedieť čítať, takže túto schopnosť by som si "vybrala", aj keď prirodzene nemám potrebu ovládať myšlienky ľudí ani ich čítať ..a na ďalšej strane, je to síce fórum len ako hypotetická úvaha, v skutočnosti podľa mňa nie je "vkladanie myšlienok do myslí druhým ľuďom" ďaleko od toho čo sa deje v dnešnej dobe, v súčasnom systéme..
ste sa zblaznili ti, co ste dali citanie myslienok?....clovek vas moze aj lubit, ale aj tak si o vas pomysli nieco, co by ste nechceli videt...by ste po dni chceli odstranit tu schopnost..jasne, ze vkladanie myslienok, mysleli by si iba veci, ktore chcete vy a automaticky by ste aj teda vedeli, co si myslia..a mohli by ste ovplyvnit cely svet...lebo kazdemu das do hlavy, nech si kupi nieco co ry vyrabas a si vybaveny..rozmyslajte!
@18.. také niečo som práve chcela napísať, určite vedieť čítať myšlienky druhých by som nechcela, lebo dosť by to bolelo, keby sa dozviem nejaké nepríjemné veci od ľudí, ktorých mám rada...
to druhé a totálne súhlasím s koncom komentára čo napísal vaper. Veď vymyslíme dajakú malú gebuzinu, budeme ju predávať za 1000 eur a dáme všetkým ľuďom čo stretneme do mysli že je to naj vec na svete, že to musia mať.. a hotovo
Druhá možnosť je lepšia, pretože vďaka nej môžete mať obdobu prvej a mnoho vecí naviac. Stačí ak danej osobe vložíte do hlavy myšlienku, aby vám povedala všetko, čo si myslí, resp. to čo chcete vedieť a ste na tom rovnako ako človek, ktorý vie čítať myšlienky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
a na druhej strane, keby sa ľudia správali tak, ako chcem ja, čiže tá druhá možnosť, tak by som bola vcelku spokojná...
ani si nechcem predstavovat co by som s tym dokazau..
zostanem radsej pri tom citani..
Síce ako bolo to v Inception dosť iným spôsobom, ale dá sa to aj bez tých prístrojov snov a všetkého okolo
No jasné že schopnosť Shisuiho sharinganu...
a zistila kto je kamarát a kto ojebáva ...
a veľa vecí by som zistila proste, lebo ja som taká zvedavá, že až