uz sa mi to stalo, len som ich ignoroval teda najprv som povedal dvom kamaratom utekajte zatial co som ich chvilku zdrzal potom som na minutu zrychlil do kroku a ked som za obzrel za mna, oni za mnou uz skoro pluca vypluli a ja som si len hopkal
potom som mi to aj inokedy stalo len sa asi len chceli pred frajerkami a mladsimi clenami ukazat aky su "cool" ale dopili sme pivo a isli sme prec a s tym to skoncilo a niekolko krat...
nie ale napadla mna jedna historka, raz som bol v podniku kde sme bola vacsia skupinka, a jeden chlalan od nas zacal najebany provokovat dalsiu partiu (nadavat do buzerantov atd..). dostal samozrejme cez hubu, nic vazne. ale potom sa o tom povravalo, ze dostal napicu od "nackov". ten chalan co mu dal cez hubu bol tmavsi, mal taky diskostrih, sedlacku teplakovu supravu, nic co by mohlo nieco "nackovske" indikovat, ale tak alkoho a fantazia zapracovali a bola z toho dalsia poviedka na temu "napadli ma nackovia".
@zamidari z potravín - tie jediné bolo otvorené nonstop, a boli aj najbližšie k hotelu...a nie je to na smiech, mal som 17 a odvtedy sa bojím použiť nôž v boji...
Neonacista sa nevolá človek, ktorý ľudí napadá. V "politickom" preklade znamená "národovec". A národovec (ako napr. istí známi politici) pochybujem, že niekoho zbili. ...maximálne zaplatili za zbitie, ale to nie je až tak to isté. ...a ja som ešte nezbil nikoho - z "nacistického odhodlania"...
Neviem, fyzicky nie, ale všelijakí ľudia už po mne kričali všelijaké milé veci, ale bolo to toľkokrát, že už sa ani nepamätám, či / kedy to boli náckovia.
@etelnair bolo to vo vnutri, nebola to ani bitka, len konflikt jedneho typka co nadaval druhemu do buzerantov a druheho co snim silno nesuhlasil. mimochodom ten prvy je znamy provokater ked si vypije, rad sa obuva do ostatnych co vacsinou skonci jeho bolavou hlavou.
@etelnair jaaj ty si narazal na tu fotku, (ja ze na moj prvy koment). neviem co sa dialo pred tym nonstopom. nasiel som to niekde na nete a ulozil som si ho, lebo ho s kamaratmi obcas navstevujeme.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
potom som mi to aj inokedy stalo len sa asi len chceli pred frajerkami a mladsimi clenami ukazat aky su "cool" ale dopili sme pivo a isli sme prec a s tym to skoncilo a niekolko krat...
rozumej bol to môj spolužiak zo základky
kricia po mne ze som cernoch a hodia po mne banan? s tym som problem nemal este klop klop
od rozhlasu isli pred prezidentsky palac a nakoniec pri tych potravinach kazdeho zobrali