Vies myslim, ze ked sa to vymysli, ze nejaka odmena pre tych ktori nenadavaju, resp. nadavaju menej, tak to bude platit mozno na tych mladsich. Starsim je 3 - 5, ze za to mozu nieco dostat alebo nie..jednoducho to patri k nasmu vyjadrovaniu pocitov, nazorov ... a myslim, ze nikto to nebude menit, len kvoli tomu, aby dostal nejaku odmenu.
treba si najať PSYCHOLOGIČKU, ktora by bola vždy onlajn a riešila by s tými vulgárnymi ľudmi ich problémi
musia sa vyrozpravat niekomu...
alebo proste urob niečo ako "Špinavé vrecúško" ...keď by teenagerov niečo trápilo, tak by to proste zahodili doˇ"špinavého vrecúška" a zabudlo by sa na to zlé
No velmy jednuche. Mali by sa za to davat cestne tytuli a pridavat asi mesacne daky ten bodik. Vacsina ludi sem chodi najme koli tomu, ze som hviedza a chcem byt tou hviezdou. uz tu okolo toho bolo pisane vela. Tak by sa mi zdal celkom dobry napad, keby sa tak davali tytuli.
napr najvacsi hriesnik birdzu ale to by potom chcel mozno kazdy alebo najlepsie anielik birdzu a to bude ten, ktori nebdue nadavat alebo len tak co ja viem do mesiaca pouzije 3 nadavky tak bude proste ten anielik. Mozno to pomoze ale urcite ta maldsia generacia to zavita
Alebo zakazany vstup by pootm mohol mat. ale to je uz obmedzovanie a nechodil by tu hocikto. takze sa zasa priklanam k tym tiulom i ked by to mohlo byt narocne. ... ale aj tak.
Alebo by mal zakazny pristup napr. k blogom a k diskusiam. jedine co by mu fungovalo boli TS a to taku dobu napr. 1 den aby sa ponaucil. Ale to by som potom ja osobne cakal asi velmy dlho
@18 preco len tomas. mohol by byt na to daky system alebo program alebo ja neviem,vsetko sa da naprogramvoat si myslim. a mimochodom su aj admini, takze aj oni by mohli oznacovat tych co nadavaju nie? predsa len aby sa pisalo, ze nieco aj robia a nerobai len zle
Aj tak si myslim, ze by to mohol byt dobry napada. aspon taka motivacia. lebo dost dlho sa tu omlievalo to, ze ja chcem byt uz stredna hviezdicka alebo na dobrej ceste a taky cestny tytul by sa mozno niektorym aj pacil. Netvrdim, ze je to dobry napad ale tak na motivaciu mozno dobry, nie?
Ved je to kazdeho osobna vec,akym stylom sa chce prezentovat a co mu z huby vypadne...A naozaj si nemyslim,ze ludi co maju vo zvyku nadavat by nejake odmeny zaujali....
neviem ja vobec nenadavam a dokonca aj ludia s ktorym travim cas sa pri mne naucili nenadavat. a ak nadavaju tak je to nejake slovo ktore pozname len my ze je to nadavka a nie to co to znamena pre ostatnych. takze potom by som hned mala byt ta naj nie?
a ako zabranit nadavaniu? zrejme nijak jedine keby sa vzdy nadavka vyhviezdickovala no uzivatel to robit nebude takze len naprogramovat...
@21 Ono je to potom trosku pokrytecke,pretoze slova maju len a len ten vyznam,ktory im daju ludia, cize ak namiesto slova p.ca pouzijes slovo cizma,ale ma ten isty vyznam, tak podstata toho ze nadavas sa nemeni...Dokonca je to v mojich ociach horsie ako normalne nadavanie,lebo sa chces silou mocou tvarit ze si slusna,a ty predsa nenadavas...
to je jaka blbosť, mne napr vadí to že tu dosť často vidím jak tu niekto mierene uráža a vulgárne nadáva na iného užívateľa, prečo také príspevky admini nemažú? hmmm???? vieš idioti sa nájdu všade, a nadávanie typu, "do piče, kurva!!! ja som to vedel" mi nevadia, ale keď niekto napíše: ty chuj vyjebany choď do piče, tak to mi už vadí
uuups nebol som moc vulgárny? ehm nesu iné dôležitejšie veci ktoré by sa mohli na birdzi riešiť?
niekedy sa to jednoducho neda....proste mas zly den, zlu naladu vsetko sa doslova "jebe" tak si zanadavas....ale osobne ze by som nejako kazde druhe slovo nadavala, tak to nie..ale niekedy jednoducho musiim...
Ja by som radsej zaviedol ze kto chce pisat do for, musi prejst diktatom na testovanie gramatickych chyb, lebo radsej si precitam text kde je kazde druhe slovo nadavka ale da sa to citat a nereze to oci, alebo ked niekto nevie kde ma zadrbat I alebo Y... Pripadne ine fajnsmekrovske kusky...
prestaňme vulgarizmy chápať ako vulgarizmy...prehlásme za bežné spisovné neexpresívne slová a tým pádom je problém vyriešený, je to pacifistické riešenie
..vies podla mna by uplne stacilo keby niektorí ludia nezbuzerovali hned na zaciatku to co sa do fora napise.. niektorí ani nevedia poriadne o com sa tam píse , a zacnu dristat.. a vies ten co je zakladatel toho fora, a napr. nema bohv ie aku dobru naladu .. tak to vie dost dobre vytocit.. teraz si poviete sak len hvooria svoj nazor.. hej ale ne sposobom si "trapna".. a mylsim ze nik nema pravo buzerovat niekoho preto co si do fora napise.. ludia tu velakrát sprosia o pomoc a dostanu len zdrb za to co sa pýtali.... takze kus od temy ale je to tak..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
hmm netuším ale možno si tu človeK zvyKne nenadávať Keď ho tu za to Každý tretí zdrbe hneď..
nahodou bol genialny.. aspon by to tomas nemusel riesit =P
podľa mňa je osobná vec každého človeka, akým štýlom sa bude vyjadrovať na verejnosti.
musia sa vyrozpravat niekomu...
alebo proste urob niečo ako "Špinavé vrecúško" ...keď by teenagerov niečo trápilo, tak by to proste zahodili doˇ"špinavého vrecúška" a zabudlo by sa na to zlé
Podľa mňa je to normálne, že každý občas použije nejakú nadávku.
Je pravda, že nietorí ich používajú veľa, ale to hovorí niečo len o nich, nie o birdzi.
Podľa mňa to taký veľký problém nie je.
Stačí len emócie držať na uzde.
napr najvacsi hriesnik birdzu ale to by potom chcel mozno kazdy alebo najlepsie anielik birdzu a to bude ten, ktori nebdue nadavat alebo len tak co ja viem do mesiaca pouzije 3 nadavky tak bude proste ten anielik. Mozno to pomoze ale urcite ta maldsia generacia to zavita
Alebo zakazany vstup by pootm mohol mat. ale to je uz obmedzovanie a nechodil by tu hocikto. takze sa zasa priklanam k tym tiulom i ked by to mohlo byt narocne. ... ale aj tak.
Alebo by mal zakazny pristup napr. k blogom a k diskusiam. jedine co by mu fungovalo boli TS a to taku dobu napr. 1 den aby sa ponaucil. Ale to by som potom ja osobne cakal asi velmy dlho
@18 preco len tomas. mohol by byt na to daky system alebo program alebo ja neviem,vsetko sa da naprogramvoat si myslim. a mimochodom su aj admini, takze aj oni by mohli oznacovat tych co nadavaju nie? predsa len aby sa pisalo, ze nieco aj robia a nerobai len zle
Aj tak si myslim, ze by to mohol byt dobry napada. aspon taka motivacia. lebo dost dlho sa tu omlievalo to, ze ja chcem byt uz stredna hviezdicka alebo na dobrej ceste a taky cestny tytul by sa mozno niektorym aj pacil. Netvrdim, ze je to dobry napad ale tak na motivaciu mozno dobry, nie?
Ved je to kazdeho osobna vec,akym stylom sa chce prezentovat a co mu z huby vypadne...A naozaj si nemyslim,ze ludi co maju vo zvyku nadavat by nejake odmeny zaujali....
a ako zabranit nadavaniu? zrejme nijak jedine keby sa vzdy nadavka vyhviezdickovala no uzivatel to robit nebude takze len naprogramovat...
uuups nebol som moc vulgárny? ehm nesu iné dôležitejšie veci ktoré by sa mohli na birdzi riešiť?
ale nie mohol by si vytvoriť nejaku náááástenku kde by boli tí najvulgarnejší birdzáci..hanba vždy pomôže!
Tabuľka hanby!!! pekný výchovný prostriedok!
No taký istý by som si tým nenol
@schizofrenik , ty si na to kápol, to urážanie často fakt nerobí dobre ...