Ja mam uchylku na vone. Mam ich strasne vela je to pre mna zaluba ich zbierat a voniat a analyzovat zlozenie a kombinovat k oblecieniu alebo udalosti . Ale momentalne najradsej mam Jo Malone - Nectarine blossom & Honey, Armani - Because its you, Issey Mikey - Rose & Rose ale aj tu bielu klasiku lubim od neho L'eau d'issey, Fragonard - etoile a belle cherrie. jaaj a marc jacobs od neho mam vsetky asi co kedy vysli ale najviac milujem honey a twinkle.
Boss od Hugo Boss, ale či je dobrá a či baby nevedia odolať, tak to neviem, iba viem, že pri výbere voňavky mi voňala ...no a ešte mám také všelijaké, aj docela dosť, striedam ich ale
@destiny_23 je to taká skôr korenistá vôňa alebo naopak nejaká taká svieža? ....lebo rozmýšľam, možno by som ju vyskúšal ...videl som aj fotku, no odhadujem to na korenistú
@torpedo08 máme toho mnoho a prevažne aj tak ide o ženské vône ...asi sa opačnému pohlaviu v našej domácnosti také nepáčia alebo neviem, ibaže tam môžem vylievať tie ampulky (mama povedala)
@kerrang mna sa pytaš prvykrat som ju dostal a odvtedy bola velakrat chvalena že som nemenil, stači mi že mne sa pači a aj ženam ale či je korenista či jaka tak to nie je otazka na mna
@torpedo08 to zas nie, to nehrozí ...krava je veľká a má rohy, bojím sa ju aj dotknúť vôbec ...ja nie som zootechnik, aby som musel medzi ne do ohrady, našťastie ...no a z býkov mám 2x taký rešpekt, keď okolo nich aj prebehnem ...tam by som ani za svet medzi nich nevliezol
Hmmm mam doma vrece vonaviek, neviem odolat 50- a viac percentnej akcii na cokolvek a hlavne sa ich snazim minut postupne, takze malokedy nejaku kupim dvakrat
Ale opakovane som uz pouzivala spominanu Royal Revolution, to mam moc rada, a Cuba Night je tiez pre mna top
Stale hladam tu top a asi aj budem cely zivot takze nemam ziadnu oblubenu ale teraz mam good girl od herrery a tej by som dala tak 8/10. Vydrzi dost kratko
Ja som tiez fanusik spominanej Alien, ale hlavne tak na jesen-zimu, inak stale zhanam nieco fres, co vonia ako cisty clovek na leto, keby o niecom viete môzte ma oznacit
Mam Chloe, Jeanne Lanvin a nejakeho nahodneho Diora ktoreho som dostala. Mam rada vsetky ale vzhladom na to, ako zufalo som neschopna dopouzivat parfem tak ich mam uz celkom dlho a zunovali sa mi trochu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
67 komentov
Givenchy - very irresistible
Bvlgari - goldea the roman night
Thierry mugler - alien
A v tesnom zavese je este lancome - la vie est belle
A zo dámskych milujem Versace - Crystal Noir. To je čistá extáza
calvin klein reveal v zime
Toto bola moja obľúbená, ale už roky ju neviem zohnať
už viacero žien mi povedalo že "pekne voniam", že aku mam voňavku a aj frajerke sa pači
Lancome - Idole
Versace - Versense
Hollister - Wave
Ale opakovane som uz pouzivala spominanu Royal Revolution, to mam moc rada, a Cuba Night je tiez pre mna top
Dior - Dior J´Adore
Carolina Herrera - Good Girl
Lancome - La vie est belle
z lacnejsich Karolina Kurkova♥️
vsetky milujem !!!
Všakže?
Prečo ti ju zakázali? Moc intenzívna? Či máte celkovo zakázané parfumy?
V zime a ked je chladnejsie sa uz tesim na YSL Black Opium, Marc Jacobs Decadence a Thierry Mugler Aura toto su moje 3 top
Zvykla som aj Love Story od Chloe ale teraz sa na nu nejako nedostal rad.