nemám rada: závisť, nenávisť, klamstvo, pretvárku, ohováranie, neúctu, vulgárnosť, výsmech, podrazy, matematiku, fyziku, hmyz, paradajkovú omáčku, tekvicu, ryžový nákyp, jednu osobu, neporiadok, nevďačnosť - toto neznášam z duše!!, keď je príliš horúco a príliš zima, neprispôsobivých ľudí, alkohol, alkoholikov, fajčenie, fajčiarov, násilie, politiku... a to je asi tiež všetko, čo mi momentálne napadlo
+ mamu, Fínsko, jedinečnosti okamihov, jesenné prechádzky, odreagovanie sa pri nákupoch, varenie, pečenie, čokoládu, snowboard, plávanie, prácu, výnimočných ludí, vôňu nedelnej polievky, spontánne akcie, čítanie hodnotných kníh a mojich starých denníkov, kreslenie, rýchlu jazdu autom, fotenie prírody, lietadlá a letiská, Bystricu, koncerty vážnej hudby, hrady a zámky, samomluvu, psov, detské šampanské, robiť niečo neuvážené
- prekonávanie sa, silené úsmevy, klamstvá, začiatky, otázku Hast du heute Vorlesungen, fanatikov, kôprovú omáčku, beznádej, vymývanie mozgov, hello kitty, frajeríkov z ktorých mám byť hotová len preto že sú "lóvatí", nesvojprávnosť, absenciu hrdosti, zdvorilostné konverzácie, tie dementné filmy, v ktorých je 40kilová hlavná hrdinka rádoby femme fatale a hlavný hrdina pripečený naškrobený pajác ktorý je z nej namäkko, hystériu, neschopnosť priznať si chybu
Uznávam pochopenie, pokoru, úctu, spravodlivosť, lásku ,nenávidim ludí ktorí sa strašne do ludí starajú , ubližujú im na úkor ich škodoradosti, alebo z pocitu menejcennosti.
Milujem, že nech je tneto svet akokoľvek zlý, láska je tu stále.milujem lásku a milujem ľudí, ktorí mi sú schopní tú lásku dať, je to super pocit, byť zniekým vo vzájomnom šťastí...
milujem opiť sa so skvelou spoločnosťou a tancovať. Je to také oslobodzujúce, a s trochou šťastia sa všetky zlé veci dostanú von z hlavy
Milujem závistlivé pohlady idiotov, ktorí sa nevedia odhodlat na to, na čo sa aj dokážem
milujem určité časti svojh otela
Milujem x hodinové rozhovory o ničom a zároveň o všetkom
milujem ked o niečom viem len ja a niekto. a v jednom pohlade... vidíte všetko.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
futbal
nie príliš precitlivelé baby (s takými vždy uviaznem v bode kamarát)
peniaze
peniaze
....a ešte peniaze
Neznášam:
náboženstvá
pokrytectvo
aroganciu
cielenú nevedomosť
cielená nevedomosť + arogancia + pokrytectvo = náboženstvo
+ludia co si vedia vazit skutky inych
+maximalnu otvorenost(!!!! to je kurva tazke najst !!!)
-žobráci
-kokotkovci s velkymi recami
-co si myslia, ze za peniaze si kupia vsetko
-co sa lutuju furt, sedia na riti a hladaju problem vo vsetkom
-predsudky a skatulkovanie
a sak pisal by som dlho, ale len minusy a nechce sa mi a nevidim v tom absolutne ziadny zmysel
znasam, tu byt a provokovat ich
- falos, pretvarka
+"Neviem, či naozaj viem variť...alebo len na všetko dávam slaninu". Toho chlapa!
+hasičov
-hady
-všetko, čo počúva moja sestra
-keď ma niekto presviedča, o tom, čo som urobila/povedala/myslím si...a nie je to pravda.
+ one, ľ, j, u
- plytvanie zemjakmi, proste keď sa zvyšia zemiake a ľudia ich splachnu do zachoda
- prekonávanie sa, silené úsmevy, klamstvá, začiatky, otázku Hast du heute Vorlesungen, fanatikov, kôprovú omáčku, beznádej, vymývanie mozgov, hello kitty, frajeríkov z ktorých mám byť hotová len preto že sú "lóvatí", nesvojprávnosť, absenciu hrdosti, zdvorilostné konverzácie, tie dementné filmy, v ktorých je 40kilová hlavná hrdinka rádoby femme fatale a hlavný hrdina pripečený naškrobený pajác ktorý je z nej namäkko, hystériu, neschopnosť priznať si chybu
namyslených ľudí
Nemám rada konzervatívnosť väčšiny ľudí žijúcich na Slovensku. Nenávidím upnutých ľudí bez štipky zmyslu pre iróniu.
Neznášam wannabes. Zo všetkého najviac neznášam wannabes.
všetko milujem aj zároveň nenávidím.
je to trocha psycho.
ale čo už
- hnusné počasie, choroby, nehody, faloš, zlo, rádio Jemné melódie...
neznasam: debilnich ludi
milujem opiť sa so skvelou spoločnosťou a tancovať. Je to také oslobodzujúce, a s trochou šťastia sa všetky zlé veci dostanú von z hlavy
Milujem závistlivé pohlady idiotov, ktorí sa nevedia odhodlat na to, na čo sa aj dokážem
milujem určité časti svojh otela
Milujem x hodinové rozhovory o ničom a zároveň o všetkom
milujem ked o niečom viem len ja a niekto. a v jednom pohlade... vidíte všetko.
Neznasam?
Ten stiesnenz pocit srachu a samoty...
a dalsie hlupe a zle veci, inak je to fajn
Ale milújem svoj najprijebanejší život lebo s nikým/ničím iným by som si toľko srandy neužil
A neznášam... FFFFFUUUUUUU Toľko času na písanie nemám...