Áno, napísal (jedna z nich je aj tu). Ako dieťa na ZŠ pár básničiek s ktorými som aj súťažil (už by ma na vystupovanie nikto nikdy nedostal ) . No a v dospelosti to sú vždy básne, ktoré majú potešiť dievča v smutných chvíľach, prípadne si aj získať jej náklonnosť . Takže aby bola báseň, musí byť aj objekt
mal som obdobie kedy som napísal minimálne jednu za dva dni, až som mal chvíľu pocit že to vydá na celú zbierku, tak som si pre ňu aj názov vymyslel
( Hnime. A jej titulná báseň existuje: » www.birdz.sk/webka/midnight/...
raz do smsky frajerovi este asi pred troma rokmi na meniny a bolo to zlate,aj ked sa to nerymovalo
nepamatam si to,ale bolo to urcite na takyto styl daco " hadaj co mas, tomas, meniny dnes mas, tak velmi lubim ta a vecer sa vidime,cmuk "
milé, vraj som v tejto ankete hlasoval už aj keď vlastne nie a určite nie za tú možnosť...
Dúfam, že nás birdz zas oblažil dákym jeblím bugom len, alebo mám zas časové stáze v mozgu...
@georg21 keď si ich chceš čítať, tak v TS môžem poslať link, ten nick nie je tajomstvo, ale mám ho na súkromné účely, takže nechcem aby bol spájaný s týmto
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
a tá sivá je super
( Hnime. A jej titulná báseň existuje:
» www.birdz.sk/webka/midnight/...
)
ale najlepšia je aj tak asi paródia na Fabryho, či Fábera či jak sa volá ten čo napísal Ja je niekto iný:
» brokenwords.ic.cz/Hnime-JaJeRetar...
nepamatam si to,ale bolo to urcite na takyto styl daco " hadaj co mas, tomas, meniny dnes mas, tak velmi lubim ta a vecer sa vidime,cmuk "
ale za niečo stoja asi 4
Dúfam, že nás birdz zas oblažil dákym jeblím bugom len, alebo mám zas časové stáze v mozgu...
a ak sa snažím o báseň, tak väčšinou nerýmujem
bola to báseň napísaná pod vplyvom šoku z pohľadu na toho gigantického pavúka
a napisala som cca 53 v anglictine a jednu v nemcine, uz ani neviem kolko presne ich je