Píšte sem všetko čo vás dnes nasralo, (ak budete o mne dikes, aspoň si pomastím brucho), takže makajte a nehádajte sa tam pri Ježišovi, sem dajte hejty ...
nasralo ma, ze mi nevysiel odhad z dnesneho rana...odhadol som, ze dnes stretnem 67684846 kokotov a pic, ale ja som stretol 164687867 kokotov a pic...tak toto ma dnes najviac nasralo
serie ma že niektorí ľudia sú hlupáci ... serie ma že pravdepodobne nie je žiadna žena ktorá by bola podobná mne ...
serie ma že momentálne nemám lepší spôsob ako prísť k peniazom ...
tak mŇa dnes nahnevalo to že u nás rušia baumax a majú všade výpredaje. jednoducho cenovka na prdukte a k tomu zĽava. TIE SVINE MALIČKOSTI KTORÉ SI ĽUDIA NEVŠIMNÚ DO ZĽAVY NEDALI!! pritom v zľave mali byť. čiže zo svietnika z ktorého som sa tešila že miesto 6e bude stáť 2,5e stal naozaj 6e. bola smutná a nasratá. tiež ma dnes naozaj nahnevalo, že som sa tešila na mamkinu sviečkovú, ale dochutila ju tak divne, že som si dala porciu a moja radosť bola preč.
potom ma ešte nahnevalo že malo pršať a ja som mala liečiť moje zapalene dutiny a miesto toho som v slnečnom dni musela oberať jablka.
nasralo ma že sa mi nedalo v noci spať, pretože som si nastavila budík... pretože občas sa mi stane, keď viem že ráno bude zvoniť budík a ja budem musieť z nejakého dôvodu vstať, tak proste nezaspím :/
@dumbledore v druhom fóre som napísal presný opak ... ale dnes to šlo tak 50/5 , veľa som urobil ale veľa času som aj spálil neefektivitou, takže žiadna sláva :ehm:
dnes ma nasrali pripití zakaznici a ich "humor"... prečítali si čo ponukame - rambo kebab a prislo im to vtipne.. samozrejme ja som sa nesmial.. kedze som to uz pocul asi 50krat a tak som si len robil svoju pracu a oni hned ze preco sa mracim a ze preco ma nezaujima co rozpravaju .. milujem takych ludi
serie ma on, a ešte ma serie že by mohlo byť toľko vecí v pohode nie sú kôli debilným maličkostiam a ešte že mi asi odchádza pečienka
a nehejtuj ma Brumbál, ale potešilo ma že ešte stále sú na svete dobrí ľudia
Čo ma serie? Moje sklony k prokrastinácií. Mám vo zvyku robiť všetko na poslednú chvíľu a neviem sa tohto zlozvyku zbaviť.
A ďalej ma serú ľudia, čo si myslia, že umenie je len o kráse (myslím takú tú prvoplánovo ľúbivú krásu).
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
57 komentov
A ešte to, že som dnes porušila svoje predsavzatie.
serie ma že momentálne nemám lepší spôsob ako prísť k peniazom ...
a to je zatial na dnes všetko čo ma vytača
@sponkabob aké, aké???
Dnes ma naštvalo že som musel napísať do tohoto fóra,pretože ak by som to neurobil tak by sme už neboli kamaráti!
Potešenie je na mojej strane
a aj som to dnes pekne odcvičila, len to jedlo
a že nám pol dňa netiekla voda
potom ma ešte nahnevalo že malo pršať a ja som mala liečiť moje zapalene dutiny a miesto toho som v slnečnom dni musela oberať jablka.
ináš som človek so všetkým spokojný a šťastný
@salora ty cibuľa!
sponkabob daj si no a čo
@0sea no tak ale DnB vieš ...
@0sea no....
a asi sa mi ani odísť zajtra nechce
@bunnyboy no inak ani ja som tomu dnes veľmi nedal...
jaj a hej ešte on ma serie
@flyleaf no aj mňa ona serie...
a nehejtuj ma Brumbál, ale potešilo ma že ešte stále sú na svete dobrí ľudia
A ďalej ma serú ľudia, čo si myslia, že umenie je len o kráse (myslím takú tú prvoplánovo ľúbivú krásu).