Florbal, Futbal, Biatlon. Florbal hrávam. Futbal iba minimálne, ale rád by som si zahral. Biatlon by som si chcel vyskúšať niekedy, snáď budem mať príležitosť.
Nesledujem nič, príležitostne na YT pole, modernú gymnastiku a synchronizované plávanie.
Ľúbim pole a rada ho kombinujem s inými pohybovými aktivitami (ale točky na breze neodporúčam)
@naturalis iba požiarnika
No a keďže neodporúčam, je to preto, že mám vcelku slušný škrabanec pod pravým palcom a pár menších na predlaktí
Ale stálo to za to
Basketbal, a iny sport ma uz nejak nezaujima, bol spm ledysi davno zazraty do hokeja, ale odkedy to slo v nasom meste do pice , tak som znechuteny z toho sportu.
Hokejbal som hral
Snorchling, bojove umenia + kick box+ capoeira, ping pong a joga. Nedivam nic, rada robim vsetko toto len to žneznamena ze to zeovna v tomto ibdobi robim
hokej-fandím
korčuľovanie(leto/zima)-nefandím (max. krasokorčuľovanie na OH), no ja sama korčuľujem
cyklistika-aj fandím, aj sa jej sezónne venujem
dávnejšie som boxovala, ale na to už nemám čas..
Tenis - hravam od 7 rokov a hrala som aj par rokov sutazne, teraz uz len reakreacne
Krasokorculovanie - chodim korculovat, ked je sezona a som rada ked sa na korculiach vobec udrzim a nespadnem, inak velmi rada sledujem a obdivujem v telke
a potom este bajkovanie a behanie mam rada a hrozne by som si raz chcela vyskusat lukostrelbu!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
A ak sa rata aj korculovanie tak aj to ...ale tiez len ked to robim ja
Mám rada ešte plávanie, ale nemám rada plavárne
Nesledujem nič.
Ľúbim pole a rada ho kombinujem s inými pohybovými aktivitami (ale točky na breze neodporúčam)
@mielikki točky na breze A ruky to prežili?
No a keďže neodporúčam, je to preto, že mám vcelku slušný škrabanec pod pravým palcom a pár menších na predlaktí
Ale stálo to za to
Hokejbal som hral
Hrával som ultimate frisbee
A veľmi rád sledujem snooker
korčuľovanie(leto/zima)-nefandím (max. krasokorčuľovanie na OH), no ja sama korčuľujem
cyklistika-aj fandím, aj sa jej sezónne venujem
dávnejšie som boxovala, ale na to už nemám čas..
Krasokorculovanie - chodim korculovat, ked je sezona a som rada ked sa na korculiach vobec udrzim a nespadnem, inak velmi rada sledujem a obdivujem v telke
a potom este bajkovanie a behanie mam rada a hrozne by som si raz chcela vyskusat lukostrelbu!