a inak na psychologiu sa treba ucit (ak sa to da) vseobecny rozhlad a zozen si dajake knihy o psychologii, ked to zlyha, prihlas sa na ucitelstvo.. dva tyzdne po zapise si mozes zmenit studijny odbor.. teda aspon za nasich cias s @marttina to tak bejvavalo.
ale ani to ucitelstvo nie je na zahodenie, nie je to psychologia, skor psychiatria.. ale srandy kopec
@marttina dufam, ze nie psychologiu ani ucitelstvo no napis. inak z toho co citam... malo sa zmenilo. hlavne ohladom byrokracie a inych veci, co nie su vhodne pisat verejne
@antifunebracka v ramci ucitelskej praxe by si sa do vazenia nedostal, ak nestudujes teda specialnu pedagogiku alebo psychologiu... toto bol specialny eu projekt, ziadna skolska prax disappointed:rofl) a ano, som ucka ako si to nazval, aj ked toto slovo sa mi prave nepaci.
@antifunebracka haha aky si si isty na psychologiu sa neda len ak zobrat ak keby ta skola bola na pichu..som bola v rk kde sa hlasi 200 a sme 160 odisli s dlhym nosom takze uz mam aj obavy..no vsetko mam zohnane idem to prebehnut tak dufam ze to vyjde aspon nieco boze musi musiii
@idiotproof ty mas psychologiu ?..no to ja viem ze treba a ako:/ si musim celu nosku biolu aj psycho zopakovat a nehovorim o iq testoch bleee..len som chcela vediet aka je sanca alebo ci je to lahke tazke a taaak...a na ucitelstvo nejdem ani keby co bolo radsej doma pokvasim..nevravim ze zle ale mam averziu k detom.
@anetaaa nemam psychologiu, chcela som ist ale nevzali ma.. dva body.. mohla som dat odvolanie a vzali by ma, naberali ludi lebo skoly dostavaju peniaze na hlavu.. sla som na ucitelstvo a nelutujem s @marttina to boli roky ktore stali za to
sice psychologia je krasna a doteraz ma bavi, nesla by som ju studovat. nenajdes uplatnenie. viem, ze teraz ti to je jedno ale potom ked budes s cerstvym diplomom stat na urade prace, nebude to ruzove..
sanca je urcite. inak neviem ci ta niekto varoval ale na psychologii je minimalne v prvom rocniku matika. logika, pravdepodonost a podobne veci. cize aj na prijmackach je matika
@idiotproof no ved mozno mas pravdu ale zas uplatnenie je vsade mozne ..netvrdim ze chcem prave terapie robit...noo a pravnikov je este viac a maju pracu:/ co nechapem ale...no a to si si hned po prijmackach uvedomila ze mas pass?..a co si sa ucila?..viem viem o matike a zabija ma to ale co mam robit
@anetaaa nemaju vsetci pravnici pracu, resp. aj oni maju sakra problemy.. co som sa ucila? biologia, noska, dejepis, pozeraj spravy a zaujimaj sa o svet. vo vseobecnom rozhlade boli aj otazky kolko ma krajin eu a kto je prezidentom francuzska, co vynasiel clovek podla ktoreho je pomenovana nobelova cena a od koho je teoria evolucie.. divne ze si to pamatam
z prijmaciek som mala vysledky asi na treti den, neviem presne..
ja som urcite najviac pohorela na matike kedze a)nemam na nu bunky a b)ucitelka matiky stala za hovno
@idiotproof ochh noo o svet sa moc nepozaujimam za tyzden ..ale idem na kurz tak hadam z toho vytazim..matiku neviem ani ja ..a tak ze kolko otazok a casu bolo nevies..?a najviac otazok z coho tam bolo:/ uz zachvilu to mam joooj musia ma niekde vziat musia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
kto nezazil neuveri a kto zazil aj tak nepochopi
@antifunebracka nie. nieco ovela zakernejsie
ale ani to ucitelstvo nie je na zahodenie, nie je to psychologia, skor psychiatria.. ale srandy kopec
epizoda: my vs. panasenko a do toho nikola a jej anonymne maily
sice psychologia je krasna a doteraz ma bavi, nesla by som ju studovat. nenajdes uplatnenie. viem, ze teraz ti to je jedno ale potom ked budes s cerstvym diplomom stat na urade prace, nebude to ruzove..
sanca je urcite. inak neviem ci ta niekto varoval ale na psychologii je minimalne v prvom rocniku matika. logika, pravdepodonost a podobne veci. cize aj na prijmackach je matika
z prijmaciek som mala vysledky asi na treti den, neviem presne..
ja som urcite najviac pohorela na matike kedze a)nemam na nu bunky a b)ucitelka matiky stala za hovno