Nam ked bola na hodine praktikantka tak sa spytala že kto tu vie čitať....a ja jej z fleku odpovedal že ste jedina bolo by toho veľa ale to treba pritom byť a zažiť to
mam na hlave zimušnú pesničku a myslela som tým ze mam na mysli vianočnú pesnicku.. alebo moja ucitelka ze "najradšej to mám s banánom" .. a fakt najlepsie to vyznie asi v danej cvhíli originálnej
no to take ... teras to vyznie ze sme blbe .. ale vyslo ... takze jeden chalan(M) .. ja (N) a kamoska(T)
M:jej ty tru mas svoje fotky tysi narsic?
T:javiem co to je!!!!!!!! asi ... mozno ... hm ... uz nie
M:a kde budu olympijske hry
N:v japonsku
M:neeeeee saq v pekingu
: saq v japonsku!!! .... trapas ... a potom v kosle
ideme z Wc ... zacne zvonit ... T:nika?kedy bude zvonit? ... :-d a podobne
to by mali za nas ini pisat. Ale tak skusim jednu situaciu, na ktoru spominame, stalo sa na Pohode, a musim k tomu dat taky kratsi uvod, aby ste vedeli, o co islo.
Kamaratku opitu, ze nevedela chodit, dovliekli do stanu, a kedze sme s kamosmi prave vtedy pofajcievali pred stanmi, nechali mi ju na starosti (aby sa nezadusila grcakmi a tak..sak to pozname). Tak tam sedime 15 minut a prehodime 2 vety. Kamarat (K) a ja (J)
K - Skontroluj ci dycha.
J - Pockaj, dofajcim.
teraz ste sa mali zasmiat, ale ony su taketo hlasky najlepsie v tom momente
A este si spominam. Profka (P) verzus ja (J)
P - Nemrmlite tam v zadu.
J - Nemrmlim.
to fakt treba zažit..ja neviem ktory bol naj..kamoska ma v profile jeden moj,ze musis sa otocit o 180°a potom si mozes kychnut..ale o by ste tam naozaj museli byt..hh
Táákže my máme takého trénera.-.a strašne mrdí a boli sme na dákom turnaji tušímv detve a smrdeli tam hajzle..tak niekto povedal: tie hajzle smridia ako šuko..a ja: nie, to šuko ako hajzle to teraz nik nepochopi ale my sme sa smiali roste je toho dosť inak ale to sa ozaj neda pochopit
na jednom workshope xD kamos vojde do izby a zacal rozhovor ze xD
M: Hej
F: NE
F: NE a pod von dame si to ako chlap na chlapa xD xD xD
v buse xD
.. po dlhsom nezmysluplnom rozhovore..
A: tomu uz vazne nechapem
F: si vychňunchňunkanec !
A: coze?? vychulululnanec?
F: /smile/
xD xD xD
slovencinarka zabudla diktaty v kabinete tak vychadzala z triedy a vravela 'bože ja som taká krava' a spolužiak -Lukáško odvetil 'to teda ste pani profesorka' a mne sa tiež podarilo som sedela pred katedrou a učiteľka vraví že na domácu úlohu bla bla a ja jej do toho na plnú hubu nechtiac 'piču do riti,však to je vééľa'
si nepametam ale viem ze som zapotila dost razy vecinou nieco zle pocujem a potom to chcem zopakovat a poviem strasnu kktinu dnes sme si pisali oznam do ziackej knizky ze sme doma stredu stvrtok a ze to udeluje riaditelka to volno a som si napisala ze priatelka dobre ze nemame triednu teraz v skole
nasa profka mala jeden suprovy, dosla do triedy:
"Otvorte si tu okno, taky smrad som este nevidela..."
A ja tiez viem casto nieco zadriet, ale momentalne ma napada len:
"Bolo tam asi kilo ludi..." Uz neviem kolko som chcela povedat
tých bolo posledné roky na základke strašne vela s kamarátmi,dokonca som si ich aj zapisovala ale už je to tak dávno že si nespomeniem...aj kebyže ich sem napíšem tak nikto z vás by nepochopil...z nich sme mali kŕče len my 3ja xD
tak to ho bolo velaaa..ale to je fakt iba v tej situacii vtipne teraz najnovsie ma napada ako jedna spoluziacka na slovine zhíkla: "Boze! Ja som taká zlatučká!" do torez nam nevysvetlila co chcela povodne povedat...
bože...ja len tak...že: ,,Ticho, nevidím!" ...a spoluziak rehot...ale uz nebol ticho ...a inak je toho straaasne vela...ako na slovine sme brali spodobovanie pred priponou alebo v predpone...a spoluziak [fták]!...a profka...kde má vták predponu alebo príponu?
angličtina:
Profka: Mimo, why weren't you on your conversation classes yesterday?
Ja: (so silným ruským prízvukom) Conversation classes are not worthy of my presence...
alebo
Profka: Why are whales going extinct?
Ja: Bikos dej ar tu dilišs tu ľif.
alebo v jeden piatok, keď už som nebol priam triezvy, a všimol som si, že na chrbte ruky mi zo znamienka vyrastá čierny chlp... dostal som záchvat smiechu, a keď som sa trochu spamätal, tak som naňho ukázal a začal vysvetľovať:
"Práve som sa rozhodol, že toto je môj Samojediný Chĺpok, akože to je jeho meno, že Samojediný, a on tu stojí, sám, a drží čestnú stráž..."
alebo ešte zo základky, mali sme jednu dosť... tučnú spolužiačku (a bola to krava, inak by som na ňu taký zlý nebol) a sedela cez hodinu bokom a bavila sa s niekým v lavici za sebou...
Profka: Silvia, ku katedre sa otoč.
Silvia otočila hlavu a tvárila sa že vybavené.
Profka: Ale celým telom.
Ja: Joj, to sa načakáááme...
" ide tak rychlo ,ako ked steká ruská vodka do žaludka smadnému a uzimenému moskovčanovi na červenom námestí " taktiež odporučam zažit takto to neni OnO =P
myslel som ze tu andjem take hlasky ako napriklad: taku ty najebem ze ta ani google nenajde. ale mylil som sa toto ani nemsis prezit je to odjeb jak stvoreny
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
Povedal ze ked dame do nejakej velkej nadoby cloveka, alebo ženu ...atd atd
Takto to mozno nevyznie vtipne ale tym padom povedal ze zena neni clovek a taky rehot sa spustil ze konec
vy ste najteplejsia trieda aku poznam
no moj vyrok... ja ich mam vela... to sa tazko hovori ked ste nezazili tu situaciu...
...štúrovci si nemohli dovoliť svetské radosti ako napríklad ženy...
p: Vie niekto, prečo je to slizké?
J: aby sa to lepšie kĺzalo (myslela som pôdou)
takte to vyzneje trápne, to boli skôr situačky
M:jej ty tru mas svoje fotky tysi narsic?
T:javiem co to je!!!!!!!! asi ... mozno ... hm ... uz nie
M:a kde budu olympijske hry
N:v japonsku
M:neeeeee saq v pekingu
: saq v japonsku!!! .... trapas ... a potom v kosle
ideme z Wc ... zacne zvonit ... T:nika?kedy bude zvonit? ... :-d a podobne
Kamaratku opitu, ze nevedela chodit, dovliekli do stanu, a kedze sme s kamosmi prave vtedy pofajcievali pred stanmi, nechali mi ju na starosti (aby sa nezadusila grcakmi a tak..sak to pozname). Tak tam sedime 15 minut a prehodime 2 vety. Kamarat (K) a ja (J)
K - Skontroluj ci dycha.
J - Pockaj, dofajcim.
teraz ste sa mali zasmiat, ale ony su taketo hlasky najlepsie v tom momente
A este si spominam. Profka (P) verzus ja (J)
P - Nemrmlite tam v zadu.
J - Nemrmlim.
F: NE a pod von dame si to ako chlap na chlapa xD xD xD
v buse xD
.. po dlhsom nezmysluplnom rozhovore..
A: tomu uz vazne nechapem
F: si vychňunchňunkanec !
A: coze?? vychulululnanec?
F: /smile/
xD xD xD
kamoska: hmm ako to chuti?
ja: neviem v zivote som ho nemala
kamoska: dement
sry
"Otvorte si tu okno, taky smrad som este nevidela..."
A ja tiez viem casto nieco zadriet, ale momentalne ma napada len:
"Bolo tam asi kilo ludi..." Uz neviem kolko som chcela povedat
Ja:Jedine za teba DD
Ja:Cicaaa?
Ona:Anoo?
Ja:Mám nejakú moc prázdnu(školskú)tašku....
Ona:Aaaaa?
Ja:Nemôžeš mi požičať pár zošitov odfukuje mi tašku D
alebo ako moj spoluziak zhana zenu na sex....
...Lenka je Fenka... (JA)
...Lenka má v p**i vysávač... (JA)
...Stratiť sa? To čo je ?!... (Sasky a JA)
...Pekný kočík CICA !!!... (Sasky)
...Máš pekné nožky... (Kachna)
Palo: Kukaj na Tichého sveter, to vyzerá jak keby to boli pi*e !
Celá trieda: Blá, blá,blá a HaHa Haa Ha
Aďa: Bože... Taq mu vylížte sveter
...Optustíš mi ?... (Ja a Kača)
Hodina fyziky
Kepštová: Dobre, už ticho Barborka !
Baja: ...Kepštik xD
...Uvedomenie...3..2..1.. Uvedomená !!! (Ja)
Tupý sťa :
špáradlo/ jeleň/ brontosaurus/ kengura (Ja)
...Rysuľa... (Ja)
...že jaký šóšo !!!... jáj.. to je Matuláková xD... (Ja)
...roztiahnutá huba... (Sasky)
...máš zápal holej hlavy ?.. (Ja)
Profka: Mimo, why weren't you on your conversation classes yesterday?
Ja: (so silným ruským prízvukom) Conversation classes are not worthy of my presence...
alebo
Profka: Why are whales going extinct?
Ja: Bikos dej ar tu dilišs tu ľif.
alebo v jeden piatok, keď už som nebol priam triezvy, a všimol som si, že na chrbte ruky mi zo znamienka vyrastá čierny chlp... dostal som záchvat smiechu, a keď som sa trochu spamätal, tak som naňho ukázal a začal vysvetľovať:
"Práve som sa rozhodol, že toto je môj Samojediný Chĺpok, akože to je jeho meno, že Samojediný, a on tu stojí, sám, a drží čestnú stráž..."
alebo ešte zo základky, mali sme jednu dosť... tučnú spolužiačku (a bola to krava, inak by som na ňu taký zlý nebol) a sedela cez hodinu bokom a bavila sa s niekým v lavici za sebou...
Profka: Silvia, ku katedre sa otoč.
Silvia otočila hlavu a tvárila sa že vybavené.
Profka: Ale celým telom.
Ja: Joj, to sa načakáááme...
...o trištvrte na polnoc?
V- No to vies ja mam dve susedy jedna je uplne sprosta..
P (mi skoci do reci)- ale aj ta druha je ucitelka...
» emo-freak.blog.cz/0805/doost-dobr...
TAK TAM JE HáčIK ZAKOPANý !!!
alebo v šatni v škole, kričala som na kamošku, chcela som povedať aj vydrž aj počkaj ma a bolo z toho VYDRž MA ...
alebooo DRžTE VšETCI TICHO !
a podobne..