V poslednej dobe si kupujem iba tricka s napismi hlavne v style: Chces sex? stací sa usmiat, Cierna ovca rodiny, Slovakia drinking team, pekný, krajší, ja atd...
napisy na trickach nemam rada, musia byt trochu originalne a vtipne, aby ma zaujali, ziadne znacky, ani narcisiticke postrehy, ako napriklad I´m so sexi
a videla som na jednom chlapikovi tricko s napisom TRICKO to sa mi celkom pozdavalo
ja som videla ze " o trave sa nechodi, po trave sa smeje" a take ganje tam boli okolo...potom ze " risiel som, videl som, nechapem, odchadzam..." to sa mi pacilo
</ mne sa páčilo jedno tričko na chlapíkovi v krčme /> Slopte aby ľudia o Vás hovorili. </ Vtedy bežala aj reklama /> Gloptel aby ľudia spolu hovorili </ :p
no vlastne napisi nemam a ostane si dako nevsimam ale ja mam na jednom tricku napisane FOREST asom k tomu este aj maly, to si moze kazdy pomysliet aha lesny muzicek
@zubnakefka ,.,. " risiel som, videl som, nechapem, odchadzam..." tak toto by som si dala aj ja nejakým fajným písmom heh akože fakt ak je tričko originálne tak je to paradička poťom takže originalita nadovšetko,.,. takže ak si niekto nápis vymyslí sám a je fakt dobrý tak to môžem
ja mam na mikine napisane Make me smile buy me icecream a je to na ciernej mikine nieco je ciernym a nieco bielym takze ked sa na to len tak pozres vidis Smile buy cream ... a raz za cas sa mi stane ze niekto ide zamnou a zrazu jáááááááááj ty tammas Make me smile buy me icecream a ja som rozmyslal co znamena Smile buy cream
Ja uuplne ze zboznujem napisy!!Som do nich nenormalna fanaticka,skoro kazde tricko,kt.mam doma je s napisom.No a najvtipnejsi ktory som videla?Jedna baba mala take cervene tricko a na prsiach napis Ano,su prave!
Môj spolužiak má na tričku také dve postavy,nad jednou je že ´´YOU´´ a tam taký chlapec s penisom, a druhá je že ´´ME´´ a tam chlapec s ooooooobrovským penisom Dostalo ma to
michellka take som dostala aj ja a este mam aj jedno od kamosky z talianska L' amicizia un dono /priateľstvo je dar/ ale nik tomu nerozumie tak som zaujímava a ešte od brachu mam I like to score
he hee ja mam zase take triko- boh je zaneprazdnený.mozem ti niako pomoct , a vzdyu taky malicky certik v plienkach , a mnoho dalsich podobnich triciekk mam
Mno nieze by to bol zabavy nadpis ale mam mikinu z troma sestkami velkymi (dufam ze viete co to znamena)ale sranda nebola dovtedy kym ma vtom neuvidel farar
Ahojte moja sesternica s Ciech ma sper tricko na ktorom som sa dlho nasmiala ... citujem : ,, tise, rastu mi prsa!"........ Mne sa paci este aj keby mal niekto take tricko a stakymto napsom tak ho berem.... a to, ze : ,, Nechytat, len pouze koukat!" ....hehe xD
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
57 komentov
A pacilo sa mi, co mala jedna baba ze: Shout as loud as you can!
..
a videla som na jednom chlapikovi tricko s napisom TRICKO to sa mi celkom pozdavalo
Nie náhodou... SEX DRUGS ROCK 'N' ROLL ?
alebo "neznášam nápisy na tričkách"
@9 musím si zadovážiť triko : I am Schizophrenic! a potom sa ukázať na nejakom birdz stretku
A ja mám jedno podarené z Irska:
"Leprechauns made me do it"
Ich národným symbolom sú škariatkovia leprechauni.
A páči sa mi aj také z ciest, že I love London a podobne
Kamoška má že "I love your boyfriend"
mne osobne sa hrozne pacia napisy na trickach, ak su vtipne a originalne. ja to take fajn, ze nieco o sebe povies
Myslíš jsi že jsem svině?
Tak to jsi ještě nepoznal mojí matku.
" ozeraj ale nechytaj !! "
No a hlavne milujem ak si niekto vezme tricko s napisom a vobec neuvazuje co tam je.
Jedna kamaratka (tipicka blondinka co pocuva maximalne hitparadovku) si vzala tricko s napisom "I love rock".
Mám visoké YQ
Ja nie som tlstý, to sú svaly!
SOM SAM, RAD DAM!
ale v jednom e-shope som videla take tricko ze "psycho" ..bych si ho mala kupit,aby si ludia davali pozor co mi povedia
1. no look today
2. 100% single ( ale to mi priatel zakazuje nosit )
3. Warning! here is a VIP