tiež som čítala, že vraj ho stále obklopovala stráž, pričom členovia stráže boli vždy tí najvyšší a najstatnejší muži, preto sa Napoleon zdal taký nízky, aj keď v skutočnosti mal výšku priemerného muža v tej dobe
@burble "Drahá Jozefína (či ako sa voláš). Teraz, keď sme už svoji, lebo to vyhovovalo zahraničnej politike našich krajín, musím ti niečo povedať. Žiadna svadobná noc nebude. Som totiž ženská bažiaca po moci, nie chlap. Za to, že si túto informáciu necháš pre seba, môžeš mať milencov koľko chceš, dokonca tvojho prvorodeného syna uznám za svojho nástupcu."
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
...ale bodlo by trochu vyrast
(a Napo nebol taký krpec, ako sa o ňom traduje
ale civavy a yorkshiri ho maju podla mna slusny
tiež som čítala, že vraj ho stále obklopovala stráž, pričom členovia stráže boli vždy tí najvyšší a najstatnejší muži, preto sa Napoleon zdal taký nízky, aj keď v skutočnosti mal výšku priemerného muža v tej dobe
Tak nejako?
(a asi nie, neviem, či aj on si nepamätal mená... teda ona, držiac sa tvojej teórie