Včera u lekára bol jeden malý romsky chlapec,asi tak 7-8ročný mohol byť,na ruke mal tak....odhadom 150-200 tých farebných "sex náramkov" či čo,no proste od zápastia až skoro po lakeť v niekolkonásobnej vrstve.
stále mám na ruke ten z uprisingu a ešte jeden z čiech taký pletený a potom mám veľa náramkov ktoré mi ľudia darovali ale tie nenosím stále pretože ich je veľa zvyčajne ich preto kombinujem
obmienam vybijany trojradovy z ciernych a cervenych pyramidiek, taky chlpaty trojradovy sachovnicovy, pseudokozenny s lebkou a vzdy nosim (ak mam nejaky naramok) dvojradovy vybijany
upletene mam tri, a este nosím také z korálok takych uplne malych zalezi aku mam naladu niekedy ich mám kopec a niekedy len tri základné tie mam stále ani ich nedávam dole
nosím strieborný, čo som dostala na promócie, potom taký iný postriebrený s červenou kvetinou, ktorý som si kúpila, keď som spravila skúšku a potom takých cca 15 náramkov (sada) čo som dostala na naordky od kamrátky, ale nie vždy, buď to striedam, alebo nenosím stále, podľa toho ako sa mi to hodí k oblečeniu, ale hodinky mám vždy
Nosím občas .. Cítim sa v tom taká výnimočná Strašne sa mi to páči keď má niekto vyšité také hrubé a veľa. Vždy keď si ich dám nie veľa krát ich nosím,občas zabudnem,občas sa mi nechce takže asi tak no :/
Na ľavej ruke Pohoda a Topfest.. na pravej 7 farebnych naramkov tenkych gumenych.. a gumičku, farbu menim vždy keď sa vyťaha, teraz mam už tyždeň žltu..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
59 komentov
Taký čo som jeden mala,že som si ho nedávala dole, sami roztrhol:/
čo sú to sex náramky? : D
A teraz som dostala taký, čo vyzerá, ako ušúľaný zo žuvačiek .
Na pravej nenosím.
Ale nedokážem to nosiť viac ako deň. Strašne mi to zavadzia!! =/
Maximálne náušnice a retiazku.