Narazili ste už niekedy do sklenených dverí v domnení že tam tie dvere nie sú? Auč?
Ja raz v tescu keď som mal naponáhlo na bus som šiel takým zrýchleným krokom a popri tom som si dával € do peňaženky, zrazu len jeb!! Som najebal do sklených dverí a spadol som na Zem, pribehla ku mne sbskárka že či som ok ja že nič
mne neco ine sla som rychlo dopredu aa dosi uz nwm kto na mna zavolal obzrela som sa a narazila som do auta fest trapas alebo sme sa prechadzali skamoskou aa ona furt hladela do mobilu a slisme okolo nasho ihriska a narazila do tyče
v tabore ked som mal 12, take sklenene lietacky, snazil som sa zmlatit spolubyvajuceho ping-pongovou raketou, on vybehol na chodbu a tam na mna pustil dvere, ktore som tou raketou prerazil, tri stehy a jazva cez celu lavu ruku cca 13 cm ....
mne sa to podarilo na letisku som prvykrat letela sama, v celku vynervovana bo som sa nevedela dostat kam som chcela ... a som na konci dlhej chodby videla prazdnu lavicku, ta osm sa tam k nej rozbehla, len som si nevsimla sklenenu stenu po tom mojom naraze vsetci vo vedajsej miestnosti stichli a kukali na mna jak puk a zaklincoval to sbskar, ktory lahol na zem od ujebov
Hej, keď som šla von z Optimy, tam sú tie rotujúce sklenené dvere... A sú na debilný štýl strašne, lebo majú také sklenené záhyby ešte... a Som šla von, som si nevšimla, že tam ešte vytŕča dačo, lebo to ani vidno nebolo No a tak
moja spolubývajúca je expertka na podobné trapasy.. raz mi spomínala, ako šla na intrák, čítala si sms-ku a nedívala sa pred seba.. no a narazila do stromu
raz... ale to len preto, lebo to boli samootváracie a zasadeného do skleneného panelu a proste ako som telefonovala, tak som si nevšimla, že ten spoj tam nie je to, ako sa dvere otvárajú, ale len hranica medzi stenou a dverami... au
raz na jednej rekreácii ma jeden debil naháňal po celej budove, bola už tma a ja ako som pred ním utekala z druhého na prvé neskoro som zaregistrovala zatvorené sklenené dvere, tak som cez ne preletela a skončila som na pohotovosti kde mi z čela vyberali drobnučké úlomky skla a z nosa a dlaní tiež.
do vchodových, keď ich jedna teta tak vyleštila, že som myslela, že tam žiadne nie sú... a keď som mala 10 rokov ešte.. som sa naháňala s bratom a preletela som cez spálňové dvere.. som myslela že sú otvorené...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
ale ked som mal cca 9-10 tak v tom sklenenom labyrinte na púti som si dal celovku zo zrkladlom...
ale to bolo zhasnuté a strašná tma a myslela som si že sú otvorené a suverénne som išla vojsť do izby.. au
ale aj ja :/
tak strááášne davno u kamošky som si nevšimla dvere na balkone a som išla na balkonu..a zrazu jeb..a koleno ma bolelo