ja som ras mala jednu kamarátku narkomanku ktorá k nám prišla do mesta z iného mesta, nasťahovala sa ku kamoške aby sme ju z toho dostali lebo vyzerala hrozne mala celé ruky čierne dopichané.ja som ju za to neodcudzovala ale vyťiahli sme ju z toho asi na pol roka a potom znova začala tak odišla naspäť domov...teras je v 9 mesiaci tehotenstva a už je v pohode.narkomanom treba pomáhať
Ak by bol ten narkoman niekto znamy, tak by som sa mu asi pokusil pomoct. Co sa vsak tyka cudzich ludi, myslim, ze ak by o pomoc stali, tak by ju boli vyhladali.
no ale ked pomáhaš ludom ktorých poznáš, a veľa pre teba znamenáju tak to potom je tvoja povinnosť im v tom pomáhať, ale žeby som vstúpila do nejakéj oragizácie len tak čo im pomáha tak to nie
mňa by najmä zaujímalo, ako si konkrétne tú pomoc predstavujete... tým nechcem povedať, že sa im treba vyýbať, ja mám k toxikomanom veľmi zvláštny, priam neidentifikovateľný vzťaha viem veľli dobre, že len tak a im "pomôcť" proste nedá. teda sa z toho dostať, je možné im pomôcť inak...
ja som mala priatela .. rozisli sme sa kvoli tomu ze dal prednost trave .. akoze mne trava nevadi hej ked si ju da niekto raz za cas ibaze on ja neviem sa hovori ze trava nie je navikova ale ta on bol zavisly na nej doslova... a potom sme spolu boli na silvestra a bolo nam fajn .. a na dalsi den mi napisal sms ze sa ku mne chce vratit ale ze sa najprv musi zbavit zavislosti ze vsetko povedal rodicom atd atd ... rodicia mu vzali mobil nemohol chodit na net ani von .. tak sme si pisali listy ... potom mu mamka dovolila aby som ho navstevovala....travu uz nefajci .. bo jeho rodiaica si nakupili testy a testuju ho .... ibaze pred nedavnom som s dozvedela ze sice uz nefajci travu ale zacal brat tvrdsie drogy .. je mi z toho k placu lebo som myslela ze to uz ma za sebou ... my sme teraz kamarati ... a ja tu budem vzdy pre neho ... ale ked on nechce s tym skoncit tak ja sa mozem hocikolko snazit mu pomoct aj tak mu to nepomoze .. proste to on musi sam chciet ...pomoct mu nemozem kym on nebude chciet ale ta vyhybat sa mu urcite nebudem .. drogy su svinstvo .. len nicia ludi .. a nie len tych ktori ich beru ale aj ludi okolo ktori maju tych ludi radi
čau segra ako???? keďže môj bývalý filipko fúlil, tak som si istá že by sme nemali takým pomáhať. je im to totiž jedno. lebo ak snaženie je len z jednej strany je to márne...
» pepaa5.wordpress.com/2007/07/20/hell... precitajte si to a potom odsudzujte NARKOMANOV pokial si to neprecitate nemozte sudit ldui podla toho ci je narkoman kazdy clovek sa stal pre nieco narkomanom ci pre svoju hlupost alebo pre svoje problemy kamosov atd radim je to dobri pribeh a da vam daco do zivota a zistite ze ich netreba odsudzovat
fet je fet ganja je ganja to neni jedno a to iste neni fetak ten co huli ale ten co j3be do seba chemiu a ta chemia s neho spravi tim co neni .. priroda a chemia je rozdiel
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
takze z tohto asi nic..taky neutral
Inak sa spravat normalne...