Chcem sa Vás opýtať, čo mám kúpiť chalanovi, ktorý bude mať 22 rokov a poznáme sa 3 mesiace a chodíme spolu 2 mesiace, ale to je ejdno kolko spolu chodíme proste neviem, chcem aby to nebolo ani lacné ani drahé a aby mu to ostalo aj na spomienku....
Virtuliatko a Roskstar:Sto bodov lepsi eto uz ani nemohlo byt povedane,kratko ale vystizne
A pre zakladatelku rosím ta uvedom sa to je tema pre uvedomelych?Co mam kupit mojmu drahemu?NOZE sa keby som to pisal sam sebe by som nadavla ky som jebnuty preboha.
No doble božeeeeeeeeee ta som sa spýtala magorinu, ale ta viete dobrých nápadov nie je nikdy dosť ale ta keď sa vám nepáči tha tu nedávajte žiadne názory nikto vás nenúti .. hlavne ja
Tommyhot........ a ty čakáš že všetci budu na teba hovoriť aký si užasný ked na každeho nadávaš aky je debil?? sa skus zamyslieť.... a krytiku dokážem zniesť...ale niaku primeranú a nie taku akú máš ty aj ked veľmi ma netrápi čo vravia len by už niekto mohol napísať niaký dobrý nápad na darček
Tommyhot....a ešte o tej inteligencii podla čoho súdiš tú inteligenciu??? ty si myslíš že si inteligentný ked v každom druhom fóre niekomu nadávaš??? ta to potom si an tom fakt dobre... a detajl.. už ked ide tu inteligenciu... aj inteligentný človek môže mať vípadky a nemusí byť dokonalý a za to že niekto chce poradiť aký darček má kúpiť niekomu tak tam nemusí isť o inteligenciu ale iba o zvedavosť............. a určite enkúpim niekomu kondomi lebo mi to tu niekto napísal........
Adinka, lenze ja som nebol jediny co ta tu skritizoval a mimochodom bol som maximalne slusny..
pre mna je inteligencia - logicke myslenie, rychle riesenie zlozitejsich problemov a podobne a ty ani nevies co mas kupit svojmu priatelovi, tak to o niecom svedci..
No hej lebo som and tym ešte nepremýšllaa... a som sa chela en tak spýtať an názory.... ale tha už radšej nebudem žiadne fóra robiť pretože nájde s atu len málo ludí čo chu pomôcť
A tommyhot... vieš je to fórum a ja si tu môžem hcoičo napísať čo len chcem kym mi to niekto vyšší ako ty nezamietne.... a krytizuj si niektoho kto dava forum ako... spoznala som učitela pekne sa na mna pozrel zalubil sa do mna???? a nie taketo niečo celkom normálne že čo sa môže 22 ročnému chalanovi páčiť... ale asi som došla na zlé fórum lebo tu su same 14 ročné soplave deti čo na taketo veci odpovedať 100% nevedia a potom sa rozčulujú že tu robím takéto fórum.........
Adinka: ano je to forum, ale otazka typu som jebnuta a neviem co mam kupit svojmu chalanovi tu bola minimalne 10 krat a minimalne 20 krat bolo vysvetlene ze taketo temy nemaju vyznam pretoze tvojho chalana nepozname a nevieme co sa mu paci..
A dufam ze tym 14 rocnym soplavym deckom si narazala na seba, lebo tvoje zmyslanie sa pohybuje niekde v tej rovine..
Adinka ani sa na mna nemozes hnevat, ale suhlasim s tommyhotom.
Pozri sa, inteligencia je pojem, je to shcopnost cloveka premyslat, riesit problemi, hladat riesenia, schopnost ucit sa atd.
Ked postavis 3 ludi, jeden bude inteligentny, jeden menej inteligentny a jeden neintelygentny. Kazdemu polozis otazku co by kupil svojej frajerke.
Inteligentny clovek uz svoju frajerku pozna, a sam by mal vediet co jej kupit. (navyse ak s nim chodis prve 2 mesiace je to jednoduche, kedze si mu este nic nekupovala a napady nemas vycerpane)
Menej inteligentny clovek by nad tym troska porozmyslal, a mozno by dokazal vyzistit potajomky co by sa tomu druhemu pacilo, mozno od neho sameho, mozno od jeho kamaratov.
A ten neinteligentny ktory nema asi ani vlastny rozum sa to niekoho otvorene opyta. A najlepsie ludi na fore. Ako sa to tu mozes opytat ? Preboha nepozname teba, nepozname tvoje financne moznosti, aky mas s nim vztah, aky je on, ake ma hoby.
Co ja viem poviem kup mu futbalovi dress, a mozno futbal neznasa. Poviem kup mu prsten, a mozno je alergicky na striebro alebbo prstene nenosi. Uz to chapes ? Nikto ty tu adekvatne nemoze pomoct.
Ty ho poznas, ty by si mala vedet co ma rad .Nie mi. ALe ty, ak uz si v koncoch, tak sa spytaj kamaratov ktory ho poznaju, mozno kamaratiek. A navyse, inteligentnym ludom tiez dojdu napady, ale mozno po par rokoch, ked uz im vsetko mozne kupili. A nie ked kupuju prvy darcek.
Viete co aj uz tote vase "mudre vety" cítat nebudem.. pretože asi neviete pochopit o com malo byt toto forum............... hlavne tommyhota......... nech si na to odpovie sam a ne ty................ it
Klasika, klasika. DOsli asrumenty, vidis ze mame pravdu, lenze namiesto toho aby si si to priznala povies ze mi nic nechapeme. Jasneee, seci co ty pisali proti su sprosty. Ano vecsina ludi co sem napisala su nechapavy.
To len ty mas ten bozsky dar ze si mudrejsia ako vecsina ludi. Ty si neni sprosta, ty si natolko inteligentna ze my to nechapeme.
Mila moja, chcapeme to tu vsetci, a pokial stale nedokazes pochopit jednu vec, ze to aky darcek kupis by si mala vediet sama, tak sem ani nepis.
My velice dobre vieme ako si to chcela. CHcela si aby sme ty tu vymenovali stovky veci, ktore by si mu mohla kupit, aby boli vsetky nejake originalne, a najlepsie aby bola pri nich aj cena. Chcela si byt proste leniova c chcel asi aby niekto nieco vybral za teba. LENZE UZ POCHOP KURWA ZE MI TVOJHO CHALANA NEPOZNAME A NEVIEME SI PORADIT.
ta ja nikoho nepodcenujem.. a nepotrebujem si svoju inteligenciu vybýjať na niakm primitivnom fore... pri naikych dvoch primitívnych šracoch, ktorý celé dni sedia za počítačom, natukaju si www.birdz.sk a čakajú kedy jake dievča alebo chalepc napíše niaku pre nich nezaujímavu diskusiu... a už hned maju čo robyť........
a tommyhot .. tvoj nazor ma vôbec nezaujima.............
No hej ty si inteligenciu nepotrebujes vybijat, lebo ziadnu nemas.. Ked sme primitivny tak co nam este odpisujes? To len potvrdzuje tvoju prijebanu neinteligenciu..
sorry, ale toto je fakt blba otazka a inač keby si to forum čitala od najstaršix diskusii tak by si mala stowky napad čo kupit twojmu xalanowi ktore by ti boli na dwe weci lebo každy ma rad niečo inee
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
A pre zakladatelku rosím ta uvedom sa to je tema pre uvedomelych?Co mam kupit mojmu drahemu?NOZE sa keby som to pisal sam sebe by som nadavla ky som jebnuty preboha.
pre mna je inteligencia - logicke myslenie, rychle riesenie zlozitejsich problemov a podobne a ty ani nevies co mas kupit svojmu priatelovi, tak to o niecom svedci..
A tommyhot... vieš je to fórum a ja si tu môžem hcoičo napísať čo len chcem kym mi to niekto vyšší ako ty nezamietne.... a krytizuj si niektoho kto dava forum ako... spoznala som učitela pekne sa na mna pozrel zalubil sa do mna???? a nie taketo niečo celkom normálne že čo sa môže 22 ročnému chalanovi páčiť... ale asi som došla na zlé fórum lebo tu su same 14 ročné soplave deti čo na taketo veci odpovedať 100% nevedia a potom sa rozčulujú že tu robím takéto fórum.........
A asi to tak aj bude!!!!!!!!!
A dufam ze tym 14 rocnym soplavym deckom si narazala na seba, lebo tvoje zmyslanie sa pohybuje niekde v tej rovine..
Pozri sa, inteligencia je pojem, je to shcopnost cloveka premyslat, riesit problemi, hladat riesenia, schopnost ucit sa atd.
Ked postavis 3 ludi, jeden bude inteligentny, jeden menej inteligentny a jeden neintelygentny. Kazdemu polozis otazku co by kupil svojej frajerke.
Inteligentny clovek uz svoju frajerku pozna, a sam by mal vediet co jej kupit. (navyse ak s nim chodis prve 2 mesiace je to jednoduche, kedze si mu este nic nekupovala a napady nemas vycerpane)
Menej inteligentny clovek by nad tym troska porozmyslal, a mozno by dokazal vyzistit potajomky co by sa tomu druhemu pacilo, mozno od neho sameho, mozno od jeho kamaratov.
A ten neinteligentny ktory nema asi ani vlastny rozum sa to niekoho otvorene opyta. A najlepsie ludi na fore. Ako sa to tu mozes opytat ? Preboha nepozname teba, nepozname tvoje financne moznosti, aky mas s nim vztah, aky je on, ake ma hoby.
Co ja viem poviem kup mu futbalovi dress, a mozno futbal neznasa. Poviem kup mu prsten, a mozno je alergicky na striebro alebbo prstene nenosi. Uz to chapes ? Nikto ty tu adekvatne nemoze pomoct.
Ty ho poznas, ty by si mala vedet co ma rad .Nie mi. ALe ty, ak uz si v koncoch, tak sa spytaj kamaratov ktory ho poznaju, mozno kamaratiek. A navyse, inteligentnym ludom tiez dojdu napady, ale mozno po par rokoch, ked uz im vsetko mozne kupili. A nie ked kupuju prvy darcek.
To len ty mas ten bozsky dar ze si mudrejsia ako vecsina ludi. Ty si neni sprosta, ty si natolko inteligentna ze my to nechapeme.
Mila moja, chcapeme to tu vsetci, a pokial stale nedokazes pochopit jednu vec, ze to aky darcek kupis by si mala vediet sama, tak sem ani nepis.
My velice dobre vieme ako si to chcela. CHcela si aby sme ty tu vymenovali stovky veci, ktore by si mu mohla kupit, aby boli vsetky nejake originalne, a najlepsie aby bola pri nich aj cena. Chcela si byt proste leniova c chcel asi aby niekto nieco vybral za teba. LENZE UZ POCHOP KURWA ZE MI TVOJHO CHALANA NEPOZNAME A NEVIEME SI PORADIT.
a tommyhot .. tvoj nazor ma vôbec nezaujima.............
fakt picka jak svet.
Takze forum je primitivne, aj tak sa sem zaregistorvala, co znaci ze si primitivna.
Poviem ty jeden omyl, vecsina je tu proty tebe, a to znaci, ze primitivna si ty, a nie mi.
Pozri, mi sme mozno na tomto fore, ale ty pol dna urcite presedis za pokecom.
A posledna vec, precujem za pocitacom, takze bohuzial, musim pri nom byt.