@1
Neviem, vacsinou si idem na narodky individualne posediet s 2-3 roznymi ludmi alebo tak.
Teraz mi mama kecala do telefonu cosi o tom, ze na oslavu mojej dvadsiatky kupili 15 kil diviny. Neviem co s nou chcu robit, co planuju a celkovo WTF ked ja maso takmer nejem ale ok, no, tak budu divinove orgie obviously
jedno dievča si prednedávnom spravilo zo svojej narodeninovej oslavy dnb party, takže tak nejak by som si to predstavovala +veľa banánov..problém je, že keby niečo také spravím ja, tak mi tam nikto nepríde
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Neviem, vacsinou si idem na narodky individualne posediet s 2-3 roznymi ludmi alebo tak.
Teraz mi mama kecala do telefonu cosi o tom, ze na oslavu mojej dvadsiatky kupili 15 kil diviny. Neviem co s nou chcu robit, co planuju a celkovo WTF ked ja maso takmer nejem ale ok, no, tak budu divinove orgie obviously
daco malo popit s velmi vybranou partiou v nejakom kosickom pajzli
poplakat si 36 hodin nad tym, jak mrham kyslikom a prirodnymi zdrojmi pre steniatka, kravicky a ine veci, ktore si zasluzia zit