Ach viem že to tu už bolo v "mám 18" ale tak kedže nechcem niekomu písať pred dom všetko najlepšie k narodeninám...potrebujem fakt poradiť.Frajer mal 19...(no vtedy som bola v nemocnici takže som mu darček nekúpila)a súrne mu ho už potrebujem kúpiť.Všetci
ked ma rad auta tak mu kup model Mustang Shelby GT 500 aky bol vo filme 60sekund...tym by si ho urcite dostala to mi ver lebo take daco sa nekupuje kazdy den
vyzera takto:
videl som na nete model original super ale stal okolo 2500,- ...ale ver mi ze ked mu toto kupis tak sa isto potesi ked sa rozumie autam
Tak mu môžes dať napr. zarámovať fotku, kde ste len vy dvaja, nejaké cd, ktoré sa mu bude dobre počúvať, sportový dres, kalendár s autami, alebo ten prsten, to je dobrý nápad. Hlavné je, že mu to dás z lásky a ze si na neho nezabudla.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
vyzera takto:
videl som na nete model original super ale stal okolo 2500,- ...ale ver mi ze ked mu toto kupis tak sa isto potesi ked sa rozumie autam
Alebo moj obľúbený Beefeater...
//zas sa ozval alkoholik
ja by som najviac ocenil flasu becherovky