ale nie, neoslavujem, dostanem peniaze od mamy a od zvysku rodiny a to je vsetko
ale kamarati casto hladaju vyhovorky, aby sa mohli opit ako hovada, takze mi robia oslavy, pridu ludia, ktorych som v zivote nevidela a potom ich hlada policia lebo sa opiti asi maju chut vydat na dobrodruznu cestu kosickou prirodou !
@natashatko no, ja mam za 2 dni 22. a mam strasne vela ucenia na buduci tyzden na skusky ae zas na druhej strane, strasne rada, by som bola s partiou. tak mam velku dilemu
moje dvadsiate narodeniny som strávila úplným leňošením...keďže deň predtým mi bolo nehorázne zle a na druhý deň som nebola schopná nič zjesť, pila som len vodu, ktorá mi asi v polovici dňa prestala chutiť a schudla som asi tri kilá ..za jeden večer
ja nemám rada také sviatočné spamy na fejzbuku. vydrbe sa to tam každému na plochu, že mám narodeniny, tak mi napíše 382 ľudí, že všetko najlepšie, i keď ma už 200 rokov nevideli a celá moja existencia im je ukradnutá.
jediný zmysel pre mňa má, a teší ma, ak si na mňa spomenie niekto bez nejakej blbej pripomienky. a nemusí to byť zrovna kvôli narodeninám....
ja nie.. ale chodia k nám babka dedko a pod... ja si však viac potrpím na narodeninách ľudí, na ktorých mi záleží, kedy sa ich snažím prekvapiť nejakým darčekom a pod.
Keď si porovnám, keď som bola ešte dieťa, o koľko ináč som to prežívala Až sa mi chce vrátiť do tých časov Ale inak je to pre mňa výnimočný deň. Nie tým, že je to iné číslo. Ale presne ako to popísala zuzanne112 Aspoň jeden deň nech patrí mne
Keď som bol mladší, tešil som sa na narodeniny, rátal som dni dovtedy, aby som mohol ísť s kamarátmi von ...
teraz mi na tom už ani nezáleží ... skoro nikde nemám napísané, kedy mám narodeniny ... aspoň mi nechodia zbytočné správy od ľudí, ktorým som úplne ukradnutí a napíšu, len aby sa nepovedalo, raz za rok, inak napíšu možno až vtedy, keď niečo súrne potrebujú a nemajú nikoho iného, koho by mohli využiť ... a napíšu mi tí, ktorým na mne záleží. S takýmito si to potom snažím aj dobre užiť ... No vždy na konci dňa mi príde mizerná nálada a všetko je úplne v cajchu ...
ako povedala @ena233 - milujem ich, aj ich nenávidím ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
ale nie, neoslavujem, dostanem peniaze od mamy a od zvysku rodiny a to je vsetko
ale kamarati casto hladaju vyhovorky, aby sa mohli opit ako hovada, takze mi robia oslavy, pridu ludia, ktorych som v zivote nevidela a potom ich hlada policia lebo sa opiti asi maju chut vydat na dobrodruznu cestu kosickou prirodou !
prepáčte za toľkú sebeckosť,ale každý si zaslúži jeden deň kedy mu každý bude blahoželať. aspoň JEDEN JEDINÝ DEŇ!
ďakujem
..kvak..
jediný zmysel pre mňa má, a teší ma, ak si na mňa spomenie niekto bez nejakej blbej pripomienky. a nemusí to byť zrovna kvôli narodeninám....
Keď si porovnám, keď som bola ešte dieťa, o koľko ináč som to prežívala Až sa mi chce vrátiť do tých časov Ale inak je to pre mňa výnimočný deň. Nie tým, že je to iné číslo. Ale presne ako to popísala zuzanne112 Aspoň jeden deň nech patrí mne
teraz mi na tom už ani nezáleží ... skoro nikde nemám napísané, kedy mám narodeniny ... aspoň mi nechodia zbytočné správy od ľudí, ktorým som úplne ukradnutí a napíšu, len aby sa nepovedalo, raz za rok, inak napíšu možno až vtedy, keď niečo súrne potrebujú a nemajú nikoho iného, koho by mohli využiť ... a napíšu mi tí, ktorým na mne záleží. S takýmito si to potom snažím aj dobre užiť ... No vždy na konci dňa mi príde mizerná nálada a všetko je úplne v cajchu ...
ako povedala @ena233 - milujem ich, aj ich nenávidím ...