Ako ich oslavujete? Všimla som si, že niektorí ľudia ich oslavujú neradi alebo vôbec... Ja ich celkom môžem a rada ich oslavujem... Máte radi oslavy, darčeky a pozornosti od priateľov alebo radšej s rodinou? A najhorší zážitok s narodeninami? Máte radi
Darceky mam rad a celkom sa aj na svoje narodeniny tesim ale nemam rad tieto oslavy, vlastne ani moje posledne sa nejako velmi neoslavovali a neviem ci na tom budem chciet nieco menit. Kazdopadne, ZATIAL je to dobry pocit, povedat si, ze "Ok, tak som zasa o rok starsi ".
viem ze dost ludi svoje narodeniny neoslavuje, ale nechapem, vsak to je dovod na oslavu Ja si vzdy zavolam kamosov a mame oslavu, aj rodinnu, aj medzi kamosmi a vsetko co k tomu patri, musi to byt vynimocny den
@pumaamravec Hm tak to sa máš , my sa len schlastame kamrát da každoročnu hlášku "kurva zas som o rok starší" a dávame si špecialne darčeky. Tento ro dostane kamoš tehlu
nerada ich oslavujem, neviem ako sa mam tvarit, tak to hram na usmev a rozmyslam ci to nasi vidia alebo nie, a ptm som celkom rada ze je konec...pit nepijem, takze nic na tento styl, ale vzdy ma to hodi do zlej nalady, ked vidim jak ten cas bezi a ja stale neviem co
@pumaamravec Jasne spoločna oslova rodina a kamoši to by fakt nešlo už vidím ako kamoš vylezie na stôl pred babičku a začne sa vyzliekať No ja som dostal na narodky cibuľu
@assasins tak to ani ja nerobim taku oslavu mam 2, jednu rodinnu a jednu s kamaratmi, ale tak je to super, aspon dlhsie oslavujem a aspon to bola nejaka specialna cibula?
Idem na pivo, ale nikoho nepozyvam.. nevidim na to jediny dovod... inak nijako specialne neoslavujem a zvycajne ani darceky nedostavam.. max od priatelky a mamky...
Ako, poteší ma, že si na mňa niekto spomenie, ale zas nemusím veľké ceremónie okolo toho..a ja som podivín, keď mi dá niekto darček nastane vtipná chvíľa, keď dotyčnému začnem čistiť žalúdok, že načo mi niečo dáva...
Uz dva rroky neoslavujem a ani ma to nebavi ...kupim par poldecakov kamosom a to je vsetko ..Kedysi som robil oslavy s dvoma kamosmi mali sme tak priblizne spolu narodky..Pozvanych bolo aj 60 ludi ale tie casy uz skoncili
Je to deň v roku ktorý je len moj, ja som sa v ten den vyskytla tak si to aj patrične užívam aj moj ego Mám rada blahoželania aj darčeky, už týždeň dopredu čakam kto mi zablahoželá prvý
a chystám sa už mesiac dopredu ... salonik trebalo rezervovať, ľuďom dať dopredu vedieť aby sa potom nemohli vyhovoriť, že som dala vedieť neskoro a tak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
@mia246 máš to teda pestré
@ragdoll jasné, ten najlepší vek.
teda len v krcme nad niecim ale inak sa tomu hystericky vyhybam
darčeky mám rada, ale väčšinou dostávam úplné kraviny, od ľudí, čo som doteraz dúfala, že ma poznajú najlepšie...
ale napr. 20tku som "oslavovala" v servise
a chystám sa už mesiac dopredu ... salonik trebalo rezervovať, ľuďom dať dopredu vedieť aby sa potom nemohli vyhovoriť, že som dala vedieť neskoro a tak
proste chcem osláviť ako sa patrí!
@side3 dúfam, že sa ti bude páčiť !