neviem, ja by som prezila, keby som nedostala nic originalne
myslim si, ze vacsina zien nema dost doplnkov - mohla by si vediet, co sa jej paci a kupit podla toho. naco zbytocne originalne (a nepouzitelne)? neviem. a mozno nema rada doplnky a cita knihy. ako to mame vediet aj tak vsetky "originalne" darceky su uz otrepane, lebo vsetci ich kupuju, nakolko su najoriginalnejsie (a potom uz nie su). pravy original bude to, co vyrobis sama.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
myslim si, ze vacsina zien nema dost doplnkov - mohla by si vediet, co sa jej paci a kupit podla toho. naco zbytocne originalne (a nepouzitelne)? neviem. a mozno nema rada doplnky a cita knihy. ako to mame vediet aj tak vsetky "originalne" darceky su uz otrepane, lebo vsetci ich kupuju, nakolko su najoriginalnejsie (a potom uz nie su). pravy original bude to, co vyrobis sama.
ale ty musis vediet co bavi a o co sa zaujima tvoja sestra ?
vies jedno dievca nema rado knihy, druhe nema rada sport, tretie nema rada rozne sklaslovanie pripravky a podobne...
pripadne aspon napisat co ju zaujima aby sme aspon mohli s casti poradit.
zidactvo strasne.