Chcem sa vás spýtať, či máte národné cítenie, teda či ste hrdí na to že ste Slováci, či máte radi slovenskú kultúru-teraz nie je reč o politike ale o tom , akú máte lásku k vlasti.
Alebo aj vy už podliehate tomu že ked sme v Európskej Únii, tak sa
Ja som bol hrdý, že som Slovák len vtedy, keď som bol v Taliansku. Keď som to domácim povedal, tak ma začali brať akosi inak, usmievali sa (neviem či z ľútosti alebo prečo), boli milí... Ale doma nemám ten pocit. Neviem prečo. Slovenská kultúra sa pomaly, ale isto vytráca, takže ani neviem, aká je. Skutočnú lásku k vlasti teraz necítim, ale možno keby som bol dlho odcestovaný...
Ale vlastenec urcite som. Viem, ze do zahranicia sa urcite neprestahujem, a budem sa aspon snazit, aby som zlepsil Slovenske meno neviem, preco vsetci vyznamni Slovaci utekaju niekde do Ameriky. Potom len zasa robia americanov vyznamnejsimi, a my tu mozeme akurat splacat dlhy...Ked si vezmete, ako kazdy americky film je vlastenecky, ako tam Ameriku povysuju, su na nu hrdi...a ak mame nejake filmy aj my - est sa do nich snazime zakomponovat nejake anglicke prvky, nech to vyzera, ze sme "niekto".
Mid , s tvojim nazorom plne suhlasim, je to fakt o nervy to opicenie sa po zapade , ze tam kazdy uteka len kvoli prachom a o cest Slovenska im vobec nejde....
len sa mi nepaci:
No neviem, neviem, ci mame byt na co hrdi...
urcite mame..len to treba vediet najst..mozeme byt hrdi na svoju historiu-tie kulturne pamiatky-teda hrady, spisovatelia, aj narodovci z obdobia sturovcov a vlastne celeho SNO, a stale mame krasnu prirodu...
ked si pozries filmy z tak pred 30 rokov, alebo aj skor, niektore su naozaj kvalitne.mozno vizualne ani nie, ale myslienkovo urcite...tie nove filmy..hmm.ved ich ani vela nie je ..takze tak..ale je super ze sa stale najdu ludia ktori CHCU zit na Slovensku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
4 komenty
Ale vlastenec urcite som. Viem, ze do zahranicia sa urcite neprestahujem, a budem sa aspon snazit, aby som zlepsil Slovenske meno neviem, preco vsetci vyznamni Slovaci utekaju niekde do Ameriky. Potom len zasa robia americanov vyznamnejsimi, a my tu mozeme akurat splacat dlhy...Ked si vezmete, ako kazdy americky film je vlastenecky, ako tam Ameriku povysuju, su na nu hrdi...a ak mame nejake filmy aj my - est sa do nich snazime zakomponovat nejake anglicke prvky, nech to vyzera, ze sme "niekto".
len sa mi nepaci:
No neviem, neviem, ci mame byt na co hrdi...
urcite mame..len to treba vediet najst..mozeme byt hrdi na svoju historiu-tie kulturne pamiatky-teda hrady, spisovatelia, aj narodovci z obdobia sturovcov a vlastne celeho SNO, a stale mame krasnu prirodu...
ked si pozries filmy z tak pred 30 rokov, alebo aj skor, niektore su naozaj kvalitne.mozno vizualne ani nie, ale myslienkovo urcite...tie nove filmy..hmm.ved ich ani vela nie je ..takze tak..ale je super ze sa stale najdu ludia ktori CHCU zit na Slovensku