slobody nie ... možno súkromia ... ale že by ma to nejako sralo ... pravda ak sa ma mama nepýta každých 10 minút keď idem okolo nej čo robím/idem robiť/kde idem ... :/
nepokladám to za "narušenie"... však keď chcem tak odpoviem, skôr by som povedal že mi naruší súkromie vtedy keď ma čo ja viem bude kontrolovať a chodiť za mnou. A moja mama mi napríklad raz pozerala ešte na pokec ke´d som bol menší a to ma nasralo. A aj do fotiek mi pred rokom čumela a to pokladám za vrchol i ke´d je to moja mama. Podľa mňa na to síce má právo ale je to svinstvo.
@delusion ja by som k tvojej definiciii pridala cosi dost podstatne.....a to zodpovednost, akonahle je clovek slobodny, musi byt aj zodpovedny....popravde si skor myslim, ze dotycna osoba myslela surkomie...lebo sloboda je o niecom inom... pravdepodobne si pomylila pojmy
@sorciera "With great power comes great responsibility."
@delusion Podľa mňa sa dotyčný/dotyčná pomýlil a chcel povedať narúšanie súkromia, ako niekto spomenul vyššie - to by sa dalo skôr chápať, ale aj tak s tým nesúhlasím - za predpokladu že naozaj za tým niekým nezačneš behať, aby si videla, kam ide a čo robí Ale inak to je podľa mňa normálna otázka v konverzácii, vyjadrujúca záujem o druhú osobu (záujem teraz samozrejme nemyslím v zmysle "Chlapec sa na mňa v preplnenom autobuse usmial, má o mňa záujem?" ) A zvažovala by som, či je dotyčný úplne ok, ak mu to vadí
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
ale nerada im to hovorím.
preto im to vlastne ani nehovorím.
ja neviem prečo mi dotyčná osoba povedala, že to narušuje jej slobodu ..keď som sa len pýtala a nie zakazovala či prikazovala
@delusion Podľa mňa sa dotyčný/dotyčná pomýlil a chcel povedať narúšanie súkromia, ako niekto spomenul vyššie - to by sa dalo skôr chápať, ale aj tak s tým nesúhlasím - za predpokladu že naozaj za tým niekým nezačneš behať, aby si videla, kam ide a čo robí Ale inak to je podľa mňa normálna otázka v konverzácii, vyjadrujúca záujem o druhú osobu (záujem teraz samozrejme nemyslím v zmysle "Chlapec sa na mňa v preplnenom autobuse usmial, má o mňa záujem?" ) A zvažovala by som, či je dotyčný úplne ok, ak mu to vadí