nie. zatiaľ čo ja som bola preč na dovolenke mi moja mami "upratala všetky zásuvky a skrinky a "nepotrebné papiere mi povyhadzovala. obsah sa mi zmenšil asi o 3/4. a inak tie zápisky a blbosti mi pozerá sestra.
Ale inak - keď som sa vrátila z Ukrajiny, zistila som, že mi mama taktisto "upratala izbu". Kondómy čo našla mi nechala pekne navrchu stola. A na moje dosť veľké zdesenie krabička s baterkami do TAKÝCH TÝCH vecí bola uprataná tiež... dosť ma to naštvalo
podla mna je to na hlavu a narusenie sukromia jendoznacne hadka! a urezeny by som bol ze co si to dovoluju to je chore... iba keby mi vacky prezieraju som nasrany
Denník/zápisníky nemám a mobil som mal (kým som bol doma) pod unlock code preto, nech sa mi s ním malý brat nehrá, nie kvôli sms.
Ale keby mi niečo takto osobné čítali (to sú asi jedine maily), tak to by som teda naštvaný bol dosť. Hlavne preto, že by v prvom rade nepochopili a v druhom rade vysvetlili si to po svojom (= najhoršom možnom).
Každý krát, keď mi niekto takto narušil súkromie vybuchla som hnevom horším, než čínsky boh pomsty. Ale moja rodina na mňa kašle, oni to skúšajú stále dookola. Preto mám notebook zaheslovaný, mobil stále pri sebe a hmotný denník si už nepíšem...
Keby si však čítajú smsky, isté veci ich nepotešia, ale ja im verím len preto, že mali veľakrát príležitosť si ich prečítať, lebo mobil mám pohodený hocikde, ale buď si ich nečítali, alebo čítali a neriešia. Pevne verím, že je to prvá možnosť
ja som zvyknutá, že sa mi rodičia bežne hrabú vo veciach, či už kontrolujú (väčšinou mama) vačky, kabelky alebo iné veci.. foter mi zas kontroluje všetko v pc, moju kreditku aj mobil. Denník mi istotne už niekedy čítali, ale už dlhú dobu si našťastie žiadny nepíšem.
ale ako vidím som tu asi jediný komu mama extremne babre do vecí. Do mojich zdesene smrtelných poviedok mi čumí a potom vraví že som nejaký bosorák omg, pred niekolkými rokmi mi skopírovala veci z pokecu a ich dala triednej, pretože sme sa s kamarátkou podpichovali /nebudem to rozoberat radšej / a nadalej mi babre do šuflíkov napríklad dneska :/
@kuvicnik ale to sa dá rýchlo zase nabrať späť, len si vyšla z cviku, ja tiež :/ ale aj tak, som rada, že nie som jediná čo ovláda aj iné písmo okrem latinky a azbuky
dennik si nepisem, nepotrbujem mat dokazy o tom, co som vyvadzal.. Som rad, ze o niektorych veciach nikto neviem, lebo by som uz asi sedel a je mi jedno ako to niektory z vas pochopia
Ale keď si matka číta denník 16/17 ročnej dcéry, nie je to vôbec príjemné. Bola som hrozne nahnevaná, šialene smutná a tak. Potom po mne ešte asi pol roka vykrikovala, že som kurva.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
ale inak by si to nedovolili lebo by vedeli že by som ich dal potom do domu dôchodcov
SMS-ky mi nečíta, (aspoň dúfam ) a moj aktuálny denník si strážim...
a aj keby, tak denník si nepíšem, a v sms nemám nič zaujímavé
Nie, lebo "denník" mám popriečinkovaný tak, že ho sama niekedy neviem nájsť, a mobil mám stále pri sbe (plus s ním nevie veľmi robiť)
Ale asi by som bola dosť agresívna.
Ale keby mi niečo takto osobné čítali (to sú asi jedine maily), tak to by som teda naštvaný bol dosť. Hlavne preto, že by v prvom rade nepochopili a v druhom rade vysvetlili si to po svojom (= najhoršom možnom).
zo dňa na deň celá famíľija vedela, ako nadávam na maminho priateľa...
vyriešila som to tým, že som si denník písala normanskými runami
potom som sa na to vykašľala úplne...
a je mi u riti, že si to čítala... aspoň jej nemusím svoj názor vysvetľovať osobne
@madiska asi to budem musieť riešiť rovnako
@unspoken aspoň vieš, prečo sme sa dnes s mamou pohádali
Keby si však čítajú smsky, isté veci ich nepotešia, ale ja im verím len preto, že mali veľakrát príležitosť si ich prečítať, lebo mobil mám pohodený hocikde, ale buď si ich nečítali, alebo čítali a neriešia. Pevne verím, že je to prvá možnosť
@6 najhorše
ale ako vidím som tu asi jediný komu mama extremne babre do vecí. Do mojich zdesene smrtelných poviedok mi čumí a potom vraví že som nejaký bosorák omg, pred niekolkými rokmi mi skopírovala veci z pokecu a ich dala triednej, pretože sme sa s kamarátkou podpichovali /nebudem to rozoberat radšej / a nadalej mi babre do šuflíkov napríklad dneska :/
sakra!
Ale keď si matka číta denník 16/17 ročnej dcéry, nie je to vôbec príjemné. Bola som hrozne nahnevaná, šialene smutná a tak. Potom po mne ešte asi pol roka vykrikovala, že som kurva.
Problém by bol, ak by to narušenie bolo prejavom nejakej vnútornej nerovnováhy kontrolujúcej osoby.