Naruto - vaše obľúbené postavy, príbehy, filozofie
Mám pocit, že je tu dosť veľa fans tohto anime (vrátane mňa ), tak ma zaujímalo, ktorá postava zaujala najviac práve vás. Je tam veľmi veľa životných príbehov a postáv so zaujímavými filozofiami, snami a cieľmi - s ktorými sa stotožňujete najviac? Zmen
ja som to u deda pozerával na jetixi, keď som nemal čo robiť. A tam bol taký chalan čo nevedel používať ninja techniky či čo. Rocky lee sa tuším volal. Tak to bol podla mna najväčší borec
Ak by si sa pýtala na Pokémona, tak sa v tomto fóre zabývam.(A ak by tu dakto chcel diskutovať o obľúbených párovaniach, hlavne od AG sérií vyššie, tak ani nevravím)
Možno aj o Včiekke Máji či Digimonovi by som aspoň zahlásila, dačo v zmysle "Moje detstvo!"
Takto som sem len klikla, aby som hodila túto pre teba nepodstatnú poznámku a idem preč.
Naruto u mňa to ostala hlavná postava pretože ten príbeh a filozofia života a to ako sa nikdy nevzdáva to je niečo čo ja nemám preto ma to tak zaujalo ale asi je to najlepšie serial a dokonca by som povedal že aj fiktívny príbeh ktorý nemá konkurenciu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
inak som najradsej asi sasukeho mala rada, take neprisposobive nekomunikativne emo
Ale obľúbený bol... Gaara sa tuším volal. A Hinata. A Sasuke.
Ah, a ešte Orochiamaru, ten je nezabudnuteľný ).
ach, tie moje deviatacke časy keď sa mi stráášne páčil až som začala pozerávať naruta
Madara pobije všetko a potom Madaru zabije Sasuke a bude super svet
ak vyzorovo tak HINATA :3333
Možno aj o Včiekke Máji či Digimonovi by som aspoň zahlásila, dačo v zmysle "Moje detstvo!"
Takto som sem len klikla, aby som hodila túto pre teba nepodstatnú poznámku a idem preč.
on bude pre mňa vždy jednotka