Voláme sa Best Zeroes, toto je náš akustický cover, išlo o živú hudbu v Café Kupé - Žilina. Žial jedno z posl. miest, kde sme hrali, keďže vďaka vysokým školám a rozlietanosti už veľmi nefungujeme. Nejaké staršie veci máme na bandzone, pár akustických na
Inak môžete napísať aj čo si myslíte, keďže je to diskusia. Príjmam akúkoľvek odozvu , ale najlepšie konštruktívnu. Keďže je to jemná vec snažil som sa spievať jemne, inak v takejto polohe naozaj nezvyknem.
Ja niesom spevak, ale mam pocit, hlavne v tych refrenoch, ze tam v tych vyskach je to dost krcovite a myslim, ze keby si s tym siel do superstar, tak by ta dost sundali, ale...na taketo vecerne posedenia je to v pohode.
tam je toho tlko na vyber ku coveru, ze nechapem ako ste si mohli vybrat zrovna tuto... Hlavne tie starsie veci sa hodia do akustickych verzii, ale co uz. Kazdopadne by som sa neurazil, keby mi ho takto podate.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov