Prídem na stránku. Prvá vec - absencia diakritiky v titulku. Po chvíľke si všímam text vysvetľujúci podstatu stránky - nekomerčný projekt - čo tam potom kurňa robia tie reklamy? Načo sú mi kurzy NBS? Prečo nie je výcuc populárnych odkazov hneď na úvodnej stránke? Prečo sú adresy linkov v angličtine (new-links.html ), keď je stránka slovenská? Takýchto webov som už videl stovky. Toť pohľad koncového užívateľa.
Zbežný pohľad na kód - tabuľky na netabuľkové data, to mi stačí.
predstav si ze ficis na vlastnom servri (tomas abaffy vie aku situaciu myslim) a musis ho z niecoho platit..... este som z tho webu nemal vo vrecku ani haka co sa tyka zarobkua a ni nechcem
Za 2., keby som mal fičať na vlastnom servri, spravím si finančnú analýzu a nepôjdem do stratového projektu (a vec ako internetový katalóg BEZ invencie imho stratový projekt je)...
sa mi zda ze neni validna, a design ujde aj ked samotna obsahova cast je biedna trebalo by sa stym pohrat viac. nehovoriac o tom ze v opere sa mi ten spodok javy ako rozohdzany mozno to je design, a mozno nie vy viete lepsie.akoze pohode.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
ved to su socky amaterske co neviedia co je marketing
odmietam ti to hodnotit a analyzovat kym tam je videotube
Zbežný pohľad na kód - tabuľky na netabuľkové data, to mi stačí.
Za 2., keby som mal fičať na vlastnom servri, spravím si finančnú analýzu a nepôjdem do stratového projektu (a vec ako internetový katalóg BEZ invencie imho stratový projekt je)...