to je jaká piča ale buď rád že sa zbieraťe len po 20 centoch my jej musíme dať 1,50 akože nevem na čo... ale dobre si spravil že si si stál za svojím, nech dostane infarkt
ja by som sa tiež neskladala ani po 5 centov, keby mi nepovedali načo to je.. ó áno som lakomá, ale mne sa tiež nevyskladá celá škola na nový notebook. a to by stačilo keby dal každý žiak po eure.
ja som tiez raz takto nexcela zaplatit, nakoniec som vysla z toho ako najvacsia.. pi... a spoluziaci sa poskladali za mna vsak keby normalne clovek povedal naco sa sklada a tak..tak nemam problem dat,ale ja niesom charita aby som rozdavala prachy o sto sest ! nechapem niektorych tych spoluziakov, kazdy sa boji burit proti roznym veciam, akoze...ja si skakat po hlave nenecham...a taktiez zaplatit za ZRPS , dozvedela som sa ze to je nepovinne , tak som odmietala zaplatit, tie lamky nemali ani poriadne argumenty a potom si nieco take vymysleli ze jak som sa prihlasila na skolu tak rodicia podpisovali nejaky dokument ze budu to platit ! pi..vina na ntu takze ludia ked pojdete na taky 8r gympel tak povedzte rodicom nech nic nepodpisuju,lebo v tej dobe bolo 500Sk pekna bankovka,,takze kaslat sa na skolu , vsak maju prispevok od statu ,preco este od nas pytaju ?
Asi by som na nu navrieskal, ak by ma k slovu nepustila. Ale na toto su rodicia, lebo decko nema sancu na normalnu diskusiu s ucitelom. Taktiez ak je rodina financne na tom horsie, co sa moze stat ... ucitel ma brat ohlad, ma komunikovat s rodicmi a nie navrieskat na decko ze je mala, drza, chrapunska, lakoma svina ... a davat mu pisat nablble referaty: "Ako si vazim ucitelov". Ja by som tam napisal ... ze ale nevazim si tych, ktori nechcu normalne diskutovat so ziakom a ich nesitnost sa prejavuje v roznych formach, ktore vystreluju do cinov, ktorymi si liecia svoje komplexy.
a k tomu referatu, pekne tam napis normalne co si myslis jebat ju z vysoka ! a volat mame kvoli 20 centom? to co je za kravu , nedaj sa...a nedaj ani tych 20 centom proste si obhaj svoje !
@junkychess ... pravda, "zrps" prispevky su nepovinne. Ale deti ucitelsky zbor strasi napr. tym ze nedostanu vysvedcenie. A rodicia sa boja ze ak sa na rodicovskom ozvu nesitny/a ucitel-ka si svoje komplexy vyriesi tak ze na to doplati ich decko.
Semhamforas, napíš koment!napísal by som referát s týmto čo si napísal + by som k tomu dal zopár ďalších faktov a napísal by som kedy si učiteľov vážim a čo s úctou k učiteľom nemá nič spoločné. Nech ju ešte viac naštvem.
@matheusko ..nj asi tak sa mi vyhrazala ze mi neda maturitne vysvecko,takze to som zas nechcela riskovat kedze prihlasky som musela posielat a tak.. ale aj tak to je nahlavu platit nieco co nemusi clovek a tych 500sk bolo fakt dost v tej dobe ...
o našej triednej ani nehovorim @ashly22 no povypravajme :d
naša byvala triedna otehotnela,tak nam dali novu...nejaka stara piča z Levic čo k nam každe rano ochadza vlakom do žiaru nad hronom.
dostala som zapis za to,že som cez hodinu spolužiačke vyplazila jazyk a pri tom ona mi ho vyplazila prva.potom za to,že som si prvy krat zabudla prezuvky...(resp. prvy krat ma prychitila)
ziape na nas že "čo jeeee" alebo "čo chceeeeš" alebo "prestááááň!" alebo "čo riešiš?"
alebo dneska zabila že ona to má z analnych zdrojov či čo tak sme sa zasmiali a ona nam vynadala...
vkuse sa nas vypytuje ako žijeme kde mamae barata sestru a otca a mamuuu...:p
a dneska že:"to sa ty nehanbiš chodiť takto oblečená??" ja len vypulene oči že čooo? a ja jej "ako nehanbim??" a ona "to je nevhodne do školy"
no za to že som mala kanady,leginy,suknu,a take priesvitne tričko...no FUCK to je moja veec sme demokraticky štat ona mi može viete čo stara jebnuta madarka :d
mal si jej vysvetliť, že keď si si kúpil iPad tak ti už nezostalo ani tých 20 centov
ale nie, teraz vážne... súhlasím s názorom, že treba do referátu napísať pravdu, napísať čo si o tom myslíš.. že problém bol v tom, že by si rád vedel, čo sa za to kúpi, resp. na čo sa minú.. to je v podstate podľa mňa teraz taký najlepší spôsob, ako vyriešiť tento problém... lebo teraz učiteľka má možno taký pohľad, že chceš každú cenu len nejako vystúpiť proti nej a všetky tvoje dôvody zrejme vidí ako zámienku.. a čím viac pôjdeš proti nej, tak tým to môže byť horšie... takže skús napísať do referátu svoj názor, napíš ho hlavne SLUŠNE, a ešte možno pomôže ak sa skúsiš vcítiť do polohy tej učiteľky, že ako to asi ona vidí a prečo to tak dramatizovala..
asi je fakt hlupa ked ti normalne nevie povedat na co sa zbierate, ale 0,20 € je malo, za to sa neoplati sa takto vytacat my sa zbierame po 5 € a minuly rok som platila okolo 50 € za hnusne ucebnice ktore ani nepouzivame, takze ty si na tom dost dobre
@pumaamravec ... to je tiez bezny problem na skolach. Dopredu nakupene ucebnice, pracovne zosity, ... ktore nakoniec netreba, lebo napr. dojde k zmene ucitela. Alebo dalsi variant najprv ucitel natlaci deckam povinnost nakupit si to a ked sa na to polovica da a polovica nic nenakupi, tak uz zas nic netreba ... a kto nakupil moze lutovat.
@flemi prečo vyzveda že prečo je moj otec v base?? a silou mocou dobiedza?? starie sa že chodim s feťakom a pri tom ani nie je feťak...keby aj bol je moja vec s kym sa stykam a ona mi v tom nezabrani....a nezabrani ani v tom že vyznavam satanizmus može sa aj na hlavu postaviť
@flemi no učiteľ sa to pýta najmä vtedy keď má niekto povedzme problémy s učením, pretože jeho úlohou by nemalo byť iba odrozprávať si učivo a koniec... jeho snahou by malo byť naozaj to žiakov naučiť a ak to nejde, tak sa snažiť hľadať problémy.. no a práve rôzne rodinné problémy často spôsobujú problémy v škole, takže myslím že preto sa učitelia pýtajú aj takéto veci.. ale skôr by asi bolo vhodnejšie sa to spýtať rodičov...
rodičia ako aj žiaci ale samozrejme keď nechcú tak nemusia aj tak nič povedať
@musee no za tych 120evri si urobia ucitelia posedenie, napoje a chlebicky, alebo nieco podobne
ja som mal podobne jebnutu triednu a tiez sme mali problem, ale nie koli dnu ucitelov, ale na nieco ine sme sa mali skladat, a polovica triedy to odmietla
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
inak, možno sa to ani jej nepáči (aspoň podvedome) a keď vidí Tvoj otvorený odpor, zdvihne sa jej žlč................nič nezvyčajné
inak, kým nemáš 18, nerebeluj voči štátnym inštitúciám, lebo Ti to aj tak nepomôže, práve naopak
a ,,dobrovoľné" zbierky v škole vždy zaplať.......a nepýtaj sa, na čo sú......ušetríš si nervy
naša byvala triedna otehotnela,tak nam dali novu...nejaka stara piča z Levic čo k nam každe rano ochadza vlakom do žiaru nad hronom.
dostala som zapis za to,že som cez hodinu spolužiačke vyplazila jazyk a pri tom ona mi ho vyplazila prva.potom za to,že som si prvy krat zabudla prezuvky...(resp. prvy krat ma prychitila)
ziape na nas že "čo jeeee" alebo "čo chceeeeš" alebo "prestááááň!" alebo "čo riešiš?"
alebo dneska zabila že ona to má z analnych zdrojov či čo tak sme sa zasmiali a ona nam vynadala...
vkuse sa nas vypytuje ako žijeme kde mamae barata sestru a otca a mamuuu...:p
a dneska že:"to sa ty nehanbiš chodiť takto oblečená??" ja len vypulene oči že čooo? a ja jej "ako nehanbim??" a ona "to je nevhodne do školy"
no za to že som mala kanady,leginy,suknu,a take priesvitne tričko...no FUCK to je moja veec sme demokraticky štat ona mi može viete čo stara jebnuta madarka :d
ale nie, teraz vážne... súhlasím s názorom, že treba do referátu napísať pravdu, napísať čo si o tom myslíš.. že problém bol v tom, že by si rád vedel, čo sa za to kúpi, resp. na čo sa minú.. to je v podstate podľa mňa teraz taký najlepší spôsob, ako vyriešiť tento problém... lebo teraz učiteľka má možno taký pohľad, že chceš každú cenu len nejako vystúpiť proti nej a všetky tvoje dôvody zrejme vidí ako zámienku.. a čím viac pôjdeš proti nej, tak tým to môže byť horšie... takže skús napísať do referátu svoj názor, napíš ho hlavne SLUŠNE, a ešte možno pomôže ak sa skúsiš vcítiť do polohy tej učiteľky, že ako to asi ona vidí a prečo to tak dramatizovala..
zas až taketo psycho my nemáme v škole, ale tiež sa každú chvíľu na niečo skladáme (a ani poriadne nepovedia na čo)
ale predtým ten napísaný referát ukáž rodičom.........aby vedeli, s čím máš problém
ak budeš mať problém aj potom, rodičia Ťa hádam podržia
rovnako sa nesmie pýtať na vaše vierovyznanie, zdravotný stav (ak to nezasahuje do vášho štúdia), ekonomické pomery.........
Nechápem na čo. Nemám ani na jedlo dpč niekedy a na poje*ané kvety sa budem zbierať.
rodičia ako aj žiaci ale samozrejme keď nechcú tak nemusia aj tak nič povedať
... vystihla si do jediného slova
ja som mal podobne jebnutu triednu a tiez sme mali problem, ale nie koli dnu ucitelov, ale na nieco ine sme sa mali skladat, a polovica triedy to odmietla