dobrý deň ..mám isté dosť závažné problém zdravotné a rada by som poznala váš názor ...máte niekto skúsenosti s hemeroidmi ? ako ich odlíšiť od rakoviny hrubého čreva ? nikde na nete som to nenašla ,prosím poradte
@vlcica1989 to mi vravia všetci ,že by to bola rarita ,ale máme ju v rodine ,takže asi by to nebolo až také nič nezvyčajné....ja viem ,už mastičky mám ,ale nepomáhajú akosi
@acvd43xa7w ,@flemi ja som u lekárky bola pred mesiacom ,ale ona ma neposlala nikam ,aj ked som jej o svojich problémoch povedala ,jednoducho povedala len ,že mám asi ../ to asi zdôraznila/ hemoroidy
,ale nič s tým neurobila ,ale mám to stále horšie a horšie
@tequelina24 v tomto prípade žiadaj doktorku o špeciálne vyšetrenie, ak to máte v rodine je tam šanca že by si to teoreticky mohla mať ale ak to bolí a podobá sa to na hemeroidy tak sa nemusíš hneď báť rakoviny. Nie sú predzvesťou...každopádne to vyšetrenie určite absolvuj
@tequilina24 choď rovno za gastroenterológom s tým že tvoja doktorka ťa nechce poslať a povedz mu o rakovine v rodine a myslím , že na vyšetrenie ťa objedná....každopádne držím palce
@5 no je to tak, že v našom zdravotníctve sú dôležitejšie peniaze ako človek, lekári často vyšetrenie odkladajú v snahe ušetriť a kvôli nedostatku odborníkov a človek sa často dostane na vyšetrenie až ked je neskoro.
takže neostáva ti nič iné, len tlačiť na lekára, nech ťa tam pošle a ak sa to nepodarí, tak aj zmeniť lekára za takého, ktorý nebude tak ľahostajný.
@d170 prosím ,ale neriešte tu teraz všetci ,či mámn ísť za doktorom ,alebo nie ..alebo aké je zdravotníctvo ...ja som sa pýtala na niečo celkom iné ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
» www.mojevideo.sk/video/c173/heme...
@acvd43xa7w ,@flemi ja som u lekárky bola pred mesiacom ,ale ona ma neposlala nikam ,aj ked som jej o svojich problémoch povedala ,jednoducho povedala len ,že mám asi ../ to asi zdôraznila/ hemoroidy
,ale nič s tým neurobila ,ale mám to stále horšie a horšie
lenže moja doktorka ma nikam nepošle ...no tak podobá sa to aj na rakovinu -aké mám príznaky ,okrem toho ,že nechudnem ,ale inak úplne všetko sedí ...
nevyšetria ťa ak, choroba obmedzuje tvoj život.........to musíš povedať
ale čakacie doby sú hrozné........
takže neostáva ti nič iné, len tlačiť na lekára, nech ťa tam pošle a ak sa to nepodarí, tak aj zmeniť lekára za takého, ktorý nebude tak ľahostajný.