našiel si opitého človeka v noci v chlade na ulici ležať, pomočeného, máš superhuman schopnosť, že vieš že mu nič iné nie je, len je opitý. Zoberieš ho k sebe domov, okúpeš, dáš do čistej postele, prichystáš mu vodu, alebo lepšie Fatru extra , na pitie.
tak ako mlada, atraktivna, relativne fyzicky slaba zena sa v prvom rade snazim vyhybat opitym jedincom na ulici
nech je to sebecke ako je, ja som ich neopila a urcite by som nesla riskovat svoju bezpecnost kvoli cloveku ktoreho nepoznam a moze mi potencialne ublizit
Tak ja kebyže nájdem v zime u nás niekoho opitého spať, nerobil by som mu detašovanú záchytku, ale zobudil ho, a ak sa poznáme, viem kde býva tak by som mu aj pomohol dostať sa domov.
opitým alebo zdrogovaným ľuďom nepomáham .. každý nech sa vie postarať sám o seba, iné by bolo keby niekto skolaboval na ulici .. ak si chce chlastať nech si chlastá a nech sa kludne aj prechlastá, moja starosť to nie je
a to sa teraz odomňa očakáva aby som chodil po nociach po meste a zbieral každého ožratého vandráka zo zeme ? to nie je moja starosť a o opilcov sa určite starať nebudem..ja nie som zodpovedný za jeho spravanie a tak isto nie som zodpovedný za to čo robi a už vobec nie za to čo s ním mam robiť keď je ožratý niekde vyvalený v kríku .. takýmto indivíduám sa vyhýbam aj na cestách a v uličkách keď idu okolo mňa, nechcem mať s takými ludmi nič spoločné
lebo je to jak tie fora ci pri autonehode skor zachranis urnu s babickou alebo prasa na mieste spolujazdca
leziacemu opitemu kazdy max zavola zachranku, fakt nikto si ho nevezme domov kupat ho a balzamovat ..
pomohla by som asi len dievčaťu, nejakému ožratému chlapovi, ktorý je o 40kg ťažší a väčší než ja, asi nie..akurát len by som sa pozastavila či ešte žije a snažila by som sa ho prebrať a prípadne by som zavolala pomoc, ale domov isto nikdy nie..moja mama minule ráno pred piatou našla na ulici už celého bieleho, nehýbajúceho sa típka, ktorý na nič nereagoval tak ho prefackala bohužiaľ by sme sa nemali do takýchto vecí pliesť, aj keď ktovie kedy to niekto naozaj potrebuje
Ked sa nad tym tak zamyslim tak v zime asi ani nie aj ked jeden notorik tu lezal pri brane v zime ale prebral sa a isiel prec no a ked takeho najdem ked nie je zima tak som si skoro isty ze sa z toho dostane sak ja to poznam viac ako dobre z vlastnych skusenosti
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
ked príde deň, pozviecha sa a začne ti nadávať, byť agresívny, nemá štipku vďaku že si mu zachránil život.
Tento tvoj zákrok, opateru, ti preplatí obecný úrad, lebo si taká detašovaná záchytka ktorú v obci nemáte.
Čo s takýmito nevďačníkmi nabudúce? Už odmietneš starostovych pár eur za starostlivosť o takýchto ludí? Necháš ich zamrznúť na ulici?
Čo s opitým ležiacim človekom v noci nájdeným v zime na ulici ležiacim?
nech je to sebecke ako je, ja som ich neopila a urcite by som nesla riskovat svoju bezpecnost kvoli cloveku ktoreho nepoznam a moze mi potencialne ublizit
leziacemu opitemu kazdy max zavola zachranku, fakt nikto si ho nevezme domov kupat ho a balzamovat ..