Našli ste už niekedy peniaze ? nemyslím niekde doma pod gaučom ale tak niekde vonku a tak alebo akú najdrahšiu vec ste našli ? ak ste nejakú našli ( napr. mobil, hodinky, kľúče od auta )
Vyhral som zájazd do Bulharska,ktorý však tie špiny zrušili pre nedostatok €.Potom už také veci ako 3 CD,2 USB kľúče,kopec prepisovačiek,kľúčenky a podobné veci.
No a raz som na ulici našiel 100 korún a v októbri,minulý rok som zas na námestí našiel 70 €.
Keď som bola menšia tak som bola na jednom karnevale mafián a mala som taký kabát ktorý už veeeľmi dlho bol v skrini a nikto ho nepoužíval...no a na tom karnevale som v jeho vrecku našla 1000 sk =D
"vyhrala" som akurát tak 20 SK keď ešte bývali v Chipsoch asi 4krát ...našla som asi 3 mobily no aj ich majiteľov potom nejakú striebornú retiazku a podobné blbosti
našla som 20 euro a vyhrala som zlatý pohár v majstrovstvách slovenska v balete pre dievčatá do 13 rokov. to bola moja najväčšia výhra a ešte väčšia keď som vyhrala zájazd do tennessee. inač ešte som vyhrala 3000 slovenských korún v lose . a raz som našla platnú vstupenku na koncert zuzany smatanovej. a našla som aj blbostičky ako prívesok na kľúče atď.... a vyhrala som aj také blbosti zo súťaží v škole a asi 15 medailý z baletu gymnastiky plávania a spevu.
Ja som vyhrala toho fakt vela, knihy, kozmetiku, mixer, vstupenky na koncerty, cd,vstupenky do aquaparku, 5 kg cerealii haha... hram vsetky hry, ktore mi pridu do cesty
ale haj na základke kalkulačku. a potom ešte tie stieracie žreby čo sú, tak som vyhrala 20 SK. alebo v jednote čo boli súťaže, tak som vyhrala čokoládu akúsi
a vonku som našla kadečo. väčšinou to boli haraburdy, ale aj peniaze. a jedna ženská od nás z mesta našla veľký balík peňazí v kufríku a vrátila ich majiteľovi, ani neviem koľko tam už bolo, ale bolo to furt v správach. najhoršie je to, že tú ženskú poznám, a hovorila som si "ty ťapa strelená, ty si sprostá!!!!"
Raz v tombole hodini a zo školi také tie knihi, pastelky, perá a také veci.
A jedine čo som našiel bolo 100korún v jarku tuším to bolo po niakej oslave. Ako povedal môj brat: keby som aj po atómovej bombe chodil tak si ju nevšimnem.
nasla som raz 200 korun v 50 korunackach na zemi - poskladane dokopy.. a na karnevale na ZS som vyhrala plysaka a potom sutaze v skole prirode a take blbosti
Vyhrala som jedine na Venčeku niečo ako "kráľovnú večera" a raz v charse keď bola tombola drink do ktorého mi chceli dať dajakú píčovinu aby ma omámili a kokoti sa o tom bavili na wéckach, z ktorých všetko počuť aj do dievčenských taže som im tú radosť nespravila...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
58 komentov
a kazdy rok v turcianskych teliciach pavidelne najdeme mobil bud na stanici alebo na kupalisku teda to skor moja mama je taky expert
ale nafunkcny a 50 eur
Nastupovali sme do prázdneho busu,tak som si ju nechala .
Mamina to zistila a ja som si musela zaplatiť školné,obedy, kúpiť si veci do školy a všetko z nej
Vyhrala som mininotebook.
A našla? Nič.
No a raz som na ulici našiel 100 korún a v októbri,minulý rok som zas na námestí našiel 70 €.
Áno.
V súťaži v rádiu som raz vyhrala CD Juanes.
V súťaži Matice slovenskej pexeso slovenských spisovateľov.
A kopec vedomostných v škole, kde som väčšinou podostávala knihy.
streleckú súťaž
a štve ma, že na maškarnom ani na tombole som nikdy nič nevyhrala
inak som našla akurát tak starú mp3 a vyhrala pár vecičiek za poslanie obalov a pod...
uterak na dovolenke v turecku .. vsetko dost davno
a vonku som našla kadečo. väčšinou to boli haraburdy, ale aj peniaze. a jedna ženská od nás z mesta našla veľký balík peňazí v kufríku a vrátila ich majiteľovi, ani neviem koľko tam už bolo, ale bolo to furt v správach. najhoršie je to, že tú ženskú poznám, a hovorila som si "ty ťapa strelená, ty si sprostá!!!!"
A jedine čo som našiel bolo 100korún v jarku tuším to bolo po niakej oslave. Ako povedal môj brat: keby som aj po atómovej bombe chodil tak si ju nevšimnem.
a obcas sa podari aj nieco v black jacku vyhrat... na rulete uz menej...
A vyhrala som raz v lote, volakých 75 korún, keď som mala ale 13 rokov.. Bože, vtedy to boli pre mňa veľké peniaze
donedavna som vyhraval od poistovne wustenrot prirodne mydlo desade popripade darcekove predmeti od poistovne .....
a vyhral som 42 € na tikete v Niké