Nasrali ma moji rodičia, hlavne môj foter, ktorý mi všetko zakazuje, ako debil a mama, ktorá ma núti okopávať záhradu neznášam záhradu. To je to posledné, čomu by som sa raz v živote mohla venovať, a ešte neznášam, keď mi hovoria, kedy mám prísť domov.
miamipresure, ty kokso aj ja furt musim u babky okopavat zahradu, jak u blbych a ona este aj celu zimu vyprava o tom kedy co zasadime a este sa ma aj pyta ze ci sa uz tesim? trk... a podla mna zahrada je najvacsia pixovina na svete, clovek sa tam zodre kvoli niecomu co kupi v obchode a nemusi sa pri tom tolko znicit... ako kvoli par drobnym sa este nikto nepokakal
mňa naši už neserú.. fotra ignorujem od 10 rokov .. to je zložitý príbeh kt sa nepatrí davat na fora z etických a morálnych dovodov.. ale tak ma to vyhody byt tak pohádaný.. no a s matkou je to ok bo je haluzačka a ked ma sere tak jej rychlo poviem že ak nechce schytat tak nech sa ukludni že na mna nebude vrieskat.. raz totiž ked som bol menší tak ma chcela byt tak zobrala varechu ( hehe to by som chcel mat natočené) a zlomila ju na mne D to sa nasrala lebo to bola jej oblubena či čo tak ma chcela dorazit a ma chcela tresknut a nejak si na mne zlomila ruku D tak od vtedy mam bezstarostný život.. ako nejake tie potičky su ale tak neriešim.. už mam na to iny pohlad a to je že take veci ja nebudem riešit.. a teraz duplom ne ked su MS vo futbale no ne_?
Mňa môj otec serie každý deň. Predstavte si, minule som venčila psa a chcela som ísť ešte o pol 9 večer na bike s kamošmi, len tak do mesta, a on na mňa vyhúkol, vraj je už tma(dobrá blbosť!) a že nemôžem ísť nikam, mamina sa ma našťastie zastala. Veď budem mať pomaly 16 a nemôžem nikde chodiť, pri ňom aby som len furt sedela doma, niekedy mám taký pocit, že ho nenávidím. Viem, že je to zlé, ale ja to tak cítim...
Ja mam problemy s rodicmi odkedy som zacala dychat (otec ma neznasa a mama si mysli ze ma preco , a ani neviem kvoli comu lebo ja som fakt super dcera Hmmm no a momentalne sa so mnou nerozpravaju. Hadam sa to dako doriesi lebo fakt by som s nimi nechcela byt rozhadana navzdy...
ja tiez nemusim moc fotra, v poslednej dobe akosi vsetko zacal upratovat, zaviera vsetky dvere vypina vsade svetlo, zatvara vsetky skrinky a stale dava ten sprosty ovladac na dvd na skrinu, je toto normalne????? radsej nekomentujem, lebo len co poviem cosi uz je zle, a strasne robi zo mna blba, a taaaak, no co narobim, preboha a stale sedi pri telke a nikdy som ho nevidel utriet prach!!!! a to je co povedat. No a inak s tym vypinanim vypina vsetko ale pri telke zadrichme a bezi aj do tretej, takze je toto o.k.????? nechce niekto vymenny pobyt????? DDD
hehe ... na 20-te narodeniny mi matka tak spičovala (aj ja jej potom, a to sme mali taký dobrý vzťah), že to až pekné nebolo ... a ešte som dostal krásny darček - VYHODILA MA Z DOMU ... to tá zahrada a vinohrady a upratovanie a varenie a platenie nájomného a podobné maličkosti boli úplne že nič keď som musel robiť ... teraz žijem žovot na čisto a som už z toho niekedy na ČISTO
Lakino: Hehe, zlomila na tebe varechu? Hehe, tak to si musel mať iné klobásky, nie? A keď fotra ignoruješ už 10 rokov, tak to máš fajn.......lenže to mne nedovolí........vraj "ešte bývam pod jeho strechou, tak ho budem poslúchať"!
Ninusha: tak toto poznám veľmi dobre, mám 16 a keď mi povie, že mám prísť z diskotéky o 24:00, noo nejeblo by ťa z toho??? Veď aj tak nakoniec prídem okolo 4:00
Cooler5: tak toto je presne to isté.....ale môj foter zase je celý deň v garáži, potom sa príde naobedovať a začne do každého húkať, že je tu bordel ako v tanku a tak.........a s tým TV je to isté......ale on príde aj ožratý domov a pustí si telku, zadrichme a TV môže ísť aj do rána........no proste koniec!
Devil6.6.6: no tak to aj mňa vyhodil foter už z domu.........raz ma tak nasral, keď mi to povedal.......že som sa vybrala a išla preč........a debil ma dobehol, lebo ho mama vyhnala, aby ma hľadal........nakoniec sa mi ospravedlnil........a išla som domov, ale naozaj si s ním nerozumiem........neviem prečo.......
akoze lidicky nic v zlom ale mat niektore vase problemy tak som stastna...niekto tu spominal ze ma prist z disko o polnoci ake je to hrozne...keby to dovolia mne som uplne happy,najdlhsie co som bola na diskoteke-ak ma vobec pustili-bolo do 11 aj to len preto ze mi mama nevedela zavolat nech idem domoff bo som nemala vtedy telefon,inak musim byt doma do 9(!),aj teraz ked je svetlo do noci...to by nebolo az take hrozne ale nikde ma nepustia,o nejakych akciach mozem len snivat,este aj na chalana mi pindaju a pritom ked som s nim tak robim najmenej blbosti.nechapem co proti nemu maju,on je uplne normalny(moj pravy opak ,minule sa mama nastvala len za to,ze dosiel pre mna a kedze oni este neboli doma tak sme na nich u nas cakali-rodicia dosli a mama zazera ze co tu robi a zacala mi tlacit kaleraby...A keby vedela ze niekedy chodim k nim domov asi ma zabije...furt podryva,nech urobim cokolvek je nespokojna,doma sa idem pretrhnut vsetky prace radsej robim ja aby mi nemala za co vynadat ale ked upracem cely dom aj tak si nieco najde a spravi cirkus,ako keby chcela naschval vyvolavat konfikty a ptoom ekd uz aj mne prasknu nervy a rozricim sa tak na mna naziape este viac abo ma zbije,zdrbava ma za kazdu blbost a hovori,ze keby robime vsetko tak ako ona chce tak je dobre a je doma pokoj,uplne ako keby sme boli cela rodina stroje a ona jedina mohla stlacit gombik...otcovi je to jedno,tvari sa ze ju nepocuva a potom si urobi p osvojom lenze mna sa nikdy nezastane aj ked sa s nim rozpravam a hovori ze mam pravdu,lenze mame nic nepovie ako by sa jej bal no a potom mam fakt len smolu.a este k tomu totalne rozmaznali mojho o 9 rokov mladsieho brata a ten si teraz enuveritelne dovoluje,kazdy musi skakat tak ako on piska lebo inac urobi poriadny krik a ked sa hada so mnou,darmo som v prave ale vynadane dostanem len ja..abo nas zbiju obidvoch.neda sa to s nim vydrzat ked sekiruje celu rodinu,ale aspon vieme,na koho sa podal. Len dufam,ze ja svoje deti budem vychovavat inak...
Quetinca: hm, vidím, že to doma nemáš ľahké. Toto je aj u nás, ale vidím, že u teba je to mama. U mňa môj foter........riešim to tu, lebo fakt neviem, čo už s ním......kebyže vieš, aký je, pochopila by si to aj ty.........ale takto ti to asi vysvetľovať nemôžem.............ale aj tak........mrzí ma, že to máš také ťažké a držím ti palce!
Nechapem.. pretože ja som to mal také isté.. chcel som nekam íst ..zabudni.. Naši došli home hned hladali neco aby sa mohli odreagovat z praece.. bo tam sa musia pretvarovat tak na detskach sa musia vykričat aby uvolnili stres a tak .. a nemam pravdu?
Podla mna by si však mala bojovat mne sa to podarilo.. iked to stalo dost velke hadky,modriny,ehm horšie veci nebudem opisovat ae ver že to nebolo lahke..raz či dva krat u nas lietal aj komp pretože som "na nom zavislí"a za všetko mohol ten komp.. ved sa nenechaj od matky sekirovat ne?
Neviem o čo jej ide ,možno ma problemy s prvou vraskou ,alebo ine ženske problemy ae tak preto by si mala ty trpiet? ved normalne ked ta nebude chciet pustit tak jej povec že už neni červena doba,maš 16 dokonca ništ proti šali ale tak šala je male mesto tak čo sa ti tam može stat.. keby si byvala v blave tak ok ae tak šala?
hm a najlepši argument sa je spytat čo ona robila v 16? či by ona na tvojom mieste nerobila to iste a ako by mala rada taku matku.. proste snaž čo najviac zahrat na city.. mamina ta dobre spinda ale začne si snad vstupovat do svedomia .. je tam aj ta horšia možnost ae tak..
Je to na tebe..na tvojom mieste by som sa však povypraval s tvojim chalanom že čo by on robil na tvojom mieste lebo on ta pozna asi najlepšie a aj tu situaciu..
Ach jo toto mi hovoria vsetci S tym kompom to inac poznam,ze cely den sa flakam vonku a potom este vysedavam pri pocitaci...mno ked niekto musi byt o 9 doma tak neviem co by mal robit(cumet na inteligentne realiy show?)No inac ja sa sekirovat nenecham len potom lietaju facky a vsetko mozne a nakoniec to dopadne este horsie ako keby som bola ticho lenze ja proste nedokazem drzat hubu a krok ked ma niekto nezmyselne buzeruje...Ten vek nie je velmi dobry argument,praveze ho pouzivaju oni na svoju obranu-toto chces robit v 16-ich?na to si este moc mlada!a podobne kraviny takze nevim nevim...a moja mama ked bola mlada...dedko je stary despota a vychovaval ju este lepsie ako ona mna...teraz ked niekam chcem ist tak vzdy zatasi ze ju nepustili ani na premietanie v kine co zacinalo o 8 a mozem si piskat...a co sa tyka citov a vstupenia do svedomia,tak skor prinutis islamskeho teroristu konvertovat na krestanstvo nez dozenies moju maminku k niecomu takemu A uplne najlepsie je ze mamin brat sa pozna s policajtami u nas v meste a ti mu narozppravali o tom ako sa tu prepadavaju ludia,kolko fetakov tu beha a podobne takze mama pretoze nechodi nikde von si urobila o sali predstavu podobnu bronxu alebo nejakeho pekelneho ghetta Inac diky za tie rady,mas pravdu,lenze...pouzit sa to neda
cawte.. ja mam koli svojmu super ockovi zaracha asi na cele prazdniny.. a to koli 4 trojkam a koli tomu ze chodim za skolu a ze hram(to si on mysli, ale neni to pravda)automaty, cely zivot ho nenavidim a nikdy nepochopim ako si ho mohla mama vzat... ale ja mu to secko vratim ked budem dospely tak ho ani raz nedojdem kuknut a nech aj zdochne sam ja mu pohreb nezaplatim haha.... one ten vymenny pobyt to by som bral..
ja to doma nemam az take zle, iba jedna vec: "som zavisly na pocitaci"...ja viem, ze robim s pc aj v skole, ale clovek predsa nie je zavisly, ked robi svoju pracu aj doma nie? a ked sa popri tom obcas zahra, tak ma to ma zabit? najhorsie je to teraz...mama robi kurz na pc (co sa tu v uk da velmi jednoducho) a stale nadava, ze nema dost casu, ze ju nikdy nepustim k pocitacu...a ked nie som doma, tak robi ine veci a ked pridem, tak zrazu potrebuje pocitac...sama a aspon na 3 hodiny...asi ma raz z toho udre...ale vidim riesenie:notebook...lenze to pripada v uvahu tak o rok, ked nasetrim na nejaku tu dobru spolahlivu masinku...
Ludia budte radi!!! Ja musim byť doma o 20:00 (!!! aj v lete!) a nemozem na diskotéky a iné blbosti...porad keď idem von otec si vypyta zoznam ludi s ktorými tam idem a ish študijne výsledky (ešte nikdy som mu to nedala, ale dobre). Ked fotrik dojde domov, ndava ze som v kuse za compom, ked idem von nadava ze som v kuse vonku....Vreckové mám také minimálne že až a keď si potom vypýtam prachy lebo chcem ísť na kúpalisko tak mi nadáva že míňam vela peňazí (šak dostávaš vreckové!!!)...debil...Akože fotrik dojde domov a ja robim na pc nejaku pracu (webku a tak) a on mi pinda že on si potrebuje pozrieť e-maili a že tie moje blbosti čo tam robim ho netrapia a že to nieje dôležité...(Akože pre mňa sú doležité a mna zasa netrápia jeho trápne e-maily, ktoré píše pol hodinu lebo nevie nájsť dĺžeň na klávesnici)...
arya a co by si chcela ked mas len 14? no ale co sa tyka toho compu chapem... husky ja som tiez vraj "zavisla" od internetu, ked vecer sedim pri compe... vraj sa mam ist liecit a co ja viem co este... a vraj tym ze som pri compe mame strasne ublizujem a co ja viem co este... proste to je ina generacia, nechapu ze na compe sa dnes da robit skoro vsetko. a brutalne mi to lezie na nervy. neviem co ich trapi ze som pri compe, sak to je to iste ako ked sa niekto flaka po vonku, lebo tiez nie som vtedy pritomna, teda iba duchom hehe... a uplne najviac neznasam, ked nieco robim na nete a zavola mi kamoska a zacne mi vypravat co zazila, jak keby to dakoho trapilo, mam to uplne v pici co zaziva, lebo ona ma v pici to co ja zazivam. a celu pol hodinu mele len o sebe a nezastavi sa ani za svet... leze mi to na nervy, uz len ked pocujem zvonit telefon dufam ze to nie je ona... nepoviem keby to bola taka kamoska na ktoru sa da spolahnut a aj sa da s nou ist von... ale clovek ked s nou aj ide, tak nekeca o nicom inom ako o sebe a mna to uz nebavi pocuvat
Ludia moji, marna slava ale fakt to mame tazke...raz ked sa moja 20-rocna segra hadala s matkou, pretoze sa jej neopytala ci moze ist do mesta, co uz je samo o sebe totalne trapne ked sa 20-rocny clovek musi pytat von..tak som segru mierne podporila, mati na mna vyhukla ze co sa stazujem sak ja mozem byvat vonku az do OSMEJ! co je strasne vela,(zaujimave ze o tyzden na to som uz nemohla lebo ona nic take nikdy nepovedala, a ked sa nevratim vtedy ked ona povie mozem sa rozlucit s mobilom aj s pc) o zabavach mozem len snivat o nejakych festivaloch to uz radsej ani nesnivam...ked idem von podrobny popis ludi s kym preco zaco kam a ked sa jej cosi nelubi alebo ma zlu naladu tak si mozem ist akurat tak piskat...furt musim byt doma tusim uviazana jak na spagatiku sak to uz neni normalne!!! presne ako vravite potom sa vsetci cuduju aky som ja velky zavislak co sa tyka pocitaca sak bodaj by som aj nebola ked som furt doma...s kamoskami cez tyzden na pizzu? to neee..to by som sa vratila moc neskoro o siestej sa uz stmieva a predsa nebudem chodit sama po tme a vsade su sami uchylaci a za kazdym rohom na mna caka nejaky vrah alebo besny pes...Ale naozaj najviac neznasam ked sa mi zacne mati hrabat v telefone a citat moje smsky to by som na mieste vrazdila a ked sa s nou zacnem hadat ze co ju je do mojich smsiek tak na mna vyrukuje s tym ze aj ja som jej alebo ze som drzy fracek...fakt nenormalne! neznasam to co si ona ma citat to co ja si vypisujem s kamoskami alebo so svojim chalanom....este ze sa tie telefony daju blokovat kodom teda aspon niektore
Ja chvalabohu nemam take problemy,rodicia su cele dni v praci,ja im iba rano poviem aby mi dali nejake prachy a mozem prist vecer domov kedy chcem.Rodicia su radi ze ich neserem a ja som rad ze oni neseru mna.
hehe, to by som brala tak asi na mesiac ale potom by mi asi rodicia zacali aj chybat...No najhoršie na tom je, že ked nemozem byt moc dlho vonku, tak je dosť blby pocit odchadzat skorsie ako ostatni...
No,doslo aj na mna!V piatok,na koniec roka,som sa tak doriadil,ze som stratil vysvecko........neviem o kolkej som prisiel domov ale rano ma oco tak znicil....zatrhol mi vreckove!
Ja sa mozem ku vasej diskusii kludne pridat mam tu toho vela co mapisat:Moja mama si mysli ze som totalne decko, nikam ma neche pustit, ale nakoniec ma stale vsade pusti, nieco povie a spravi presny opak, stale sa hadame kvoli kravinam ako napriklad neporiadok alebo moj otec ktory je najvacsi hajzel vo vesmire aj za nim-nerozpravam sa s nim uz 5 rokov furt mi vyvolava jak kokot a este mu nedoslo ze ma okrada o peniaze.Ked si to tak vezmem a porozmyslam nad tym tak moja mama nie je zly clovek len je 10 krat vacsi vorkoholik ako najvacsi ktoreho poznate:skratka musi mat vzdy vsade poriadok-aj ked jej poviem nech mi necha izbu tak ako je tak ona ju vzdy uprace a ja to z duse nenavidim lebo potom neviem nic najst ked mi to ona upratuje, nenavidim ked sa mi hrabe vo veciach pretoze ja viem ze ona mi upratuje len za zamerom prehladat mi izbu.
for jenco:nic si z toho nerob aj ja som statila vysvecko
ok, takze prave teraz ma tu sere moja mother, dosla som z festivalu, poriadne som nespala tri dni,,,a ved dobre, nevadii aj zemiaky som nakrajala, ked zavolala, aby som to spravila, aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nervy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!este pitchuje akurat dosla domov predchvilou a este mi za tych 10 minut co tu je nic poriadne nepovedala..uz ma to s nou nebavi !!
Mna v poslednej dobe uz dost sere mater......a take kokotiny a otazky kde ides? kedy prides? s kym ides? a ze preco???? opovaz sa nieco pit....aky vyznam ma otazka preco ides na diskoteku?.....nepochopim......akurat som potom dobre nasraty. Foter je v pohode skoro vsetko mi dovoli....ale ludia niekedy je to s rodicmi strasne!!!
ked si citam tie vase "problemy" tak vam nenormalne zavidim...
39
8. 7.júla 2006 19:13
No jo...ja amm len mamu ta je doma dva tyzdne za mesiac,musim sa sama starat,upratovat,robit si jest..celkkom poho...ale ked dojde domo tak kriku aka som leniva ze nefim upratat a z esom sebecka,ale ved vzdy upracem atd!sak ani nefi ako sa amm ked som sama doma!
Heh ja ked som citala ten tvoj prispevok tak som mala pocit ze ci nase mami nesu dvojcata lebo sa sprava uplne rovnako a vlastne cela rodina je rovnaka ako ta vasa ay na brata ja mam starsieho brata... a s tym rozdielom ze ja uz mam o mesiac 17 a von mozem byt do pol deviatej...
Cooler5: Presne wem o com howoris. Moj foter neusatle do mna picowal. Prisiel do mojej izby, potrel mi po policke a zotrel prax a hned mi zacal picowat ze ako tu mozem mat taky bordel a tak. Cez prazdniny mi zohnal pracu w jeho kancli. Pridem tam a tam sacky po stole, na PC stole taky neuweritalny bordel az to niekde boli. A ja som radsej drzala hubu a krok. Zas na druhy den po robote dosiel do izby a zase zopakowal tu frazu s praxom. A ja ze: Ze mi to howris prawe ty. Mala som z toho zle. Ine sa ani cakat nedalo. A to s tou telkou. Cely on. Wecer zadrixme na gauci a telka ide kolkokrat aj do 2-3. Minule mal Music Box pusteni tak nahlas ze som sa na to zobudila,kukam na hodiny ze 4 38. Fajn. Do rana zas siel telkac a potom len mne nadawaju ze doplacame za elektriku 11-tisic. Ax, sak ti nasi rodicia su niekedy uplne diwy ze?
no moj foter ma serie kazdu xvilu naladovejsieho cloveka nepoznam no ako xvilu sa bvaime v poho potom ho cosi nastartuje a zase robi prednasky ale ked nieco xcem staci prist nahodit mily ton a:tatino das mi peniaze?xixi a ked sa nadrbe tak ma ide ucit sebaobranu dobre nie?ale ma hrozne silny stisk..auua
no a ste som zabudla foter pri tv nezaspava ale u nas pre zmenu mama no a to vzyera tak ze o 22.00 sa jej drieme xrape mi tam pod nosom a ked si prepnem nieco ako nasxval sa zobudi a ja som nespala ja nespim prepni to ja pozeram no neporazi vas? ale aj tak sa mi podari ju odtial vyhnat mojou super otravnou frazou...
no tak ako citam nemam sa ja co stazovat...ako vidimsu tu aj taky co su na tom ovela horsie ako ja!!!ale to naserie ked ste niekde vonku s frajerom a vy sa musite domov porucat lebo vam zas budu pindat...ja osobne to nenavidim!!!ozik mam na vas otazku dajte vek a dokedy mozete byt vonku...ja mam takmer 14 a mozem byt(podla slov mojej mamy)do 21:30 ale aj tak jej chodim najskor 22:15 takze...(ale ked mi uz jebne a kaslem na nu lebo je dobra nalada tak som schopna dojst aj o 00:15...ako sa uz stalo)
ja mam 15 a mozem byt cez tyzden do 10 piatok a sobotu minimalne do 12 ked idem busom domov a ked taxikom tak aj neskor ale nie viac ako do 3- to plati pre pripad ze je moja matka normalna v opacno pripade radsej ostanem doma a nejdem nikam dobrovolne
no tak ja som napriklad vcera bola vonku...s kamoskami,bo jedna mala narodky...a vynimocne ma pustili von do 22.00!!!inak musim byt doma o deviatej!!!a chapete jake to je,ked vsetci(aj mladsi!!) mozu byt vonku o 2-3 hodiny dlhsie...citim sa jako totalny outsider...
a vraj keby im dokazem,ze mi mozu doverovat,tak ma pustia mozno do 23.00!!!ako im to mam dokazat?!..
Kdo ma tachychto fotrovcov, a chce o tom pokecat, tak mi napiste... mam to podobne, ale dneska som to uz niekde pisal a nechce sa mi znova (Povedal vam niekedy foter, ze kebyze je vasim kamosom, tak sa na vas vyserie?)
to husky - no to ako keby som videla svoju mamku...ked som v skole alebo vonku, tak sa venuje svojim povinnostiam a ked pridem, tak potrebuje byt pri kompe, tak 2 hodinky...a ked ma neustale vola, ze co je toto, ako sa dostanem tam a tam, co s tymto....napisanie mailu jej trva asi tak hodinu...ale tak zase nemozem sa moc stazovat, pretoze je inak naozaj uplne skvela mamka. len co ma este vie tak trochu namichnut, ze ona je taky samonasieraci typ. sama si vyrobi problem a ked je nasrata, tak to plati heslo - vyhybajte sa mi!
co sa tyka chodenia von, v 15, ci kedy to tu bolo spominane, som sice uz mohla chodit na diskoteku, ale nikdy nie do polnoci. a pravdupovediac, ani ma to vobec nelakalo. teraz mam starsieho priatela a ked sme spolu, tak cas neriesim...a vobec mi nepripada, ze by som tie roky, ked som do klubov chodievala tak do 11, premrhala...
a ako povedal tommyhot, ja tiez otca nemam. teda niezeby som nemala, ale byva odomna tak 350kilometrov a skoro vobec sa nekontaktujeme. takze on ma ani v najmensom nevytaca.
takze celkovo, ked to mam zhrnut, som spokojna. aj ked s maminou mame par konfliktov, celkovo som velmi rada, ze je aka je. urobila par takych dobrych veci, ktore som ani v najmensom necakala a velmi ma prekvapili. takze....nech sa to splni aj vam. mozno len treba chvilku vyckat.
Ja tiež nemám otca a mama mi dovolí vsetko, uz od 15 si môžem ist kde chcem, kedy chcem, aj so skolou, skôr na mna kasle. Ale nestazujem sa, lebo aspon som sa naučila starat sa sama o seba.
Moja kamaratka ma 19 a musi byt doma do 8. Inak ma zaracha !!!!! To je teda sila. A to sa tu ani nejdem rozpisovat. Ja to mam uplne idealne, defacto si robim co chcem . Ale tiez ma isti rodinni prislusnici (moja mama) vedia dobre vytocit.
Aduliatkodca: presne u mna to iste, mozem si robit co chcem, kludne ma neha aj sameho doma (teraz som tiez sam, cely tyzden) a tak som sa tiez naucil starat sam o seba a aspon nepocuvam ziadnu buzeraciu..
No poniektorim fakt ze uprimnu sustrast.... Ale zas poneiktori to prehant napr Misha 209 v 14 do 21:30 ams celkom fajn. Ja som v 16 mal o 23 "vecierku" , ale pak ked zistili, ze domov nechodim ozraty jak cinka (nie ze by som nebol trochu pripity, ale vzdy som to zmakol zahrat) tak kludne sa dalo do 1 a podobne + zaberal an anich aj v celku mily trik v zmysle raz som dosiel o dost skor ako 23 (nuda) a ked som potreboval byt dlhsie , tak som im to jemne pripomenu la bolo Apropo eeraz mam pohodku (18 chlast povoleny ale nie moc(aspon teda prednsaku obcas chytim) kedze som sa po rozlucke so skolou vrail o 16 "jemne" doraideny Ale verit mi veria. Aj teraz mam barak iba pre seba na 2 tyzdne. Svaty pokoj, nikto ma nebuzeruje, spim dokedy chcem... Ja sa nestazujem i ked fotrik ked sa nasere, tak ma take chvilky , ze prestane a o 5min sa vrati s dacim uuuplne inym ako bola hadka a reve dalej ale to sa spakujem do izby alebo ignorujem a je to ok
laoshi, no keby to mám také ako tá tvoja kamoska, tak by som sa asi odstahovala, sak 18 uz mala a peniaze sa tiez dajú zarobiť (popri skole brigáda)...
Tommyhot aj ja som vlastne rada, že ma nebuzeruje, lebo moc príjemné by mi to nebolo. Aj ked samoska, že asi raz za týzden sa pohádat musíme. Ale samu ma doma nenecháva, lebo ona neni taká, že by niekde na dlhšie chodila, ale proste ja prídem vecer unavená z roboty a ona mi ani jest nepripraví,...
Ale ked ja budem mat raz svoje deti, tak taká určite nebudem (aspon dúfam).
A este ma napadlo s tou dôverou, čo písal chavez, tak to mi vôbec neverí, ked dakde večer idem von, tak ked prídem hned, že či som pila, pritom vôbec nemám potrebu chlastat a tak je to stale.
no ked sa ut uz takto kazdy stazuje aj sa postazujem...ja som mojich rodicov vobec nezaujimala do 18 roku!!ked som mala 16 odisla som z domu zo slovami dojdem v sobotu (bol piatok)...prisla som v sobotu ale o tyzden neskor...cez tyzden ziaden telefonat vooobec nic...dalsi tyzden som sla na Okey leto..odisla som uz vo stvrtok a matka si az v sobotu vsimla ze neni som doma..tak mi volala, ze kde som, ja ze v Poprade..zase nic..uplna ignoracia...to som ale netusila ze ked pride 18.rok mojho zivota vsetko sa to otoci o 180 stupnov...doma uz teraz sa podrzte o 22:00 v 18.rokoch!! zianda zabava a ziadny kamosi...nic..dobre predchadzali tomu divoke zurky,pijatika, fajcivo, niekolkodnove absencie doma aj v skole, problemy so zakonom a pod.....ale vyrastla som z toho- clovek sa musi proste vyburit....cely rok do mojich 19 som bola doma..slusna slecna...po 19.dufajuc zmenu, plna ocakavani sa to nejak zase pohlo....uz sa zase nepytam ked idem von,ze do kedy mozem byt nejak ich to uz preslo a dokazala som im, ze sa viem ovladat a nemusim sa "ozrat ako svina" ze uz mam nad tym kontrolu...chvalabohu uz som konecne dospela do stadia, ze zurka moze byt aj s triezvou hlavou a super chlapom po boku asi som dospela
moj tato je f poho respektuje ma nerobi mi nervy ale nekedy obcas zahuci ked neupracem...ale matka..to je strasne...fzdy ked idem sa musi pytat ze s kym idem,kam idem,kedy dojdem,preco tam idem..a thaketo zbytocne otazky..potom fzdy ked som vokumi vola ze ci som f poradku a ze de som isla..uz mi to zacina byt trapne pred kamosky ked ma otravuje jak jebnuta..potom stale mi ide na nervy lebo sa ma aj 5 krat do hodiny opyta ze ci nechcem jest...lebo ona nepochopi ze ked jej poviem ze nejsom hladna thaqq naozaj nejsom hladna.ked jej poviem ze nech mi da pokoj lebo nemam na nu naladu thak ona mi naschval ten pokoj neda..jaaaj..ale inac dokaze byt niekedy aj f pohode...minimalne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
62 komentov
Nechapem.. pretože ja som to mal také isté.. chcel som nekam íst ..zabudni.. Naši došli home hned hladali neco aby sa mohli odreagovat z praece.. bo tam sa musia pretvarovat tak na detskach sa musia vykričat aby uvolnili stres a tak .. a nemam pravdu?
Podla mna by si však mala bojovat mne sa to podarilo.. iked to stalo dost velke hadky,modriny,ehm horšie veci nebudem opisovat ae ver že to nebolo lahke..raz či dva krat u nas lietal aj komp pretože som "na nom zavislí"a za všetko mohol ten komp.. ved sa nenechaj od matky sekirovat ne?
Neviem o čo jej ide ,možno ma problemy s prvou vraskou ,alebo ine ženske problemy ae tak preto by si mala ty trpiet? ved normalne ked ta nebude chciet pustit tak jej povec že už neni červena doba,maš 16 dokonca ništ proti šali ale tak šala je male mesto tak čo sa ti tam može stat.. keby si byvala v blave tak ok ae tak šala?
hm a najlepši argument sa je spytat čo ona robila v 16? či by ona na tvojom mieste nerobila to iste a ako by mala rada taku matku.. proste snaž čo najviac zahrat na city.. mamina ta dobre spinda ale začne si snad vstupovat do svedomia .. je tam aj ta horšia možnost ae tak..
Je to na tebe..na tvojom mieste by som sa však povypraval s tvojim chalanom že čo by on robil na tvojom mieste lebo on ta pozna asi najlepšie a aj tu situaciu..
Ach jo toto mi hovoria vsetci S tym kompom to inac poznam,ze cely den sa flakam vonku a potom este vysedavam pri pocitaci...mno ked niekto musi byt o 9 doma tak neviem co by mal robit(cumet na inteligentne realiy show?)No inac ja sa sekirovat nenecham len potom lietaju facky a vsetko mozne a nakoniec to dopadne este horsie ako keby som bola ticho lenze ja proste nedokazem drzat hubu a krok ked ma niekto nezmyselne buzeruje...Ten vek nie je velmi dobry argument,praveze ho pouzivaju oni na svoju obranu-toto chces robit v 16-ich?na to si este moc mlada!a podobne kraviny takze nevim nevim...a moja mama ked bola mlada...dedko je stary despota a vychovaval ju este lepsie ako ona mna...teraz ked niekam chcem ist tak vzdy zatasi ze ju nepustili ani na premietanie v kine co zacinalo o 8 a mozem si piskat...a co sa tyka citov a vstupenia do svedomia,tak skor prinutis islamskeho teroristu konvertovat na krestanstvo nez dozenies moju maminku k niecomu takemu A uplne najlepsie je ze mamin brat sa pozna s policajtami u nas v meste a ti mu narozppravali o tom ako sa tu prepadavaju ludia,kolko fetakov tu beha a podobne takze mama pretoze nechodi nikde von si urobila o sali predstavu podobnu bronxu alebo nejakeho pekelneho ghetta Inac diky za tie rady,mas pravdu,lenze...pouzit sa to neda
for jenco:nic si z toho nerob aj ja som statila vysvecko
Heh ja ked som citala ten tvoj prispevok tak som mala pocit ze ci nase mami nesu dvojcata lebo sa sprava uplne rovnako a vlastne cela rodina je rovnaka ako ta vasa ay na brata ja mam starsieho brata... a s tym rozdielom ze ja uz mam o mesiac 17 a von mozem byt do pol deviatej...
a vraj keby im dokazem,ze mi mozu doverovat,tak ma pustia mozno do 23.00!!!ako im to mam dokazat?!..
co sa tyka chodenia von, v 15, ci kedy to tu bolo spominane, som sice uz mohla chodit na diskoteku, ale nikdy nie do polnoci. a pravdupovediac, ani ma to vobec nelakalo. teraz mam starsieho priatela a ked sme spolu, tak cas neriesim...a vobec mi nepripada, ze by som tie roky, ked som do klubov chodievala tak do 11, premrhala...
a ako povedal tommyhot, ja tiez otca nemam. teda niezeby som nemala, ale byva odomna tak 350kilometrov a skoro vobec sa nekontaktujeme. takze on ma ani v najmensom nevytaca.
takze celkovo, ked to mam zhrnut, som spokojna. aj ked s maminou mame par konfliktov, celkovo som velmi rada, ze je aka je. urobila par takych dobrych veci, ktore som ani v najmensom necakala a velmi ma prekvapili. takze....nech sa to splni aj vam. mozno len treba chvilku vyckat.
Tommyhot aj ja som vlastne rada, že ma nebuzeruje, lebo moc príjemné by mi to nebolo. Aj ked samoska, že asi raz za týzden sa pohádat musíme. Ale samu ma doma nenecháva, lebo ona neni taká, že by niekde na dlhšie chodila, ale proste ja prídem vecer unavená z roboty a ona mi ani jest nepripraví,...
Ale ked ja budem mat raz svoje deti, tak taká určite nebudem (aspon dúfam).
A este ma napadlo s tou dôverou, čo písal chavez, tak to mi vôbec neverí, ked dakde večer idem von, tak ked prídem hned, že či som pila, pritom vôbec nemám potrebu chlastat a tak je to stale.