tak, stale tu pisete jak nemozete ani pocut o superstar a jaka je to picovina, ale padne 20.00 a nikto tu neni, vsetci urcite pred bednou. ja v plnom prude, ze niekoho zlozime zase, nehovoriac o tom, ze ste ma nechali na henu7 sameho, ale kukam a nikde ni
ja superstar pozeram, nevidim dovod, preco by som nemala , vyborne sa pri tom odreagujem...pripada mi to smiesne milucke, ked sa niekto dusuje, aka je to zhovadilost sledovat supestar, pri tom o nic nejde, len o zabehnutu konvenciu u mladych
anoo...prave vy ste ma nasrali..pretoze si vobec necitate moje blogy a nepridavate mi ziadne komentare..a ja cakaam ako hlupana..to ma nasralo...vy ste ma nasrali...
Ale on si na burze vo Vištuku kupil od cinana SOMY WALKMAN a ten robi okolo neho nepreniknutelny stit. Takze si v prdeli. A este ma v sebe zabudovanu aj bazooku.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
54 komentov
teda okrem teba laska
michelka prides na svadbu?
Peter piper,aj ja som tu,ako vzdy,ja ta nesklamem
poondata maturita..učiva jak nasraneho.. žiadna tv žiadny net len učit sa učit sa a učit sa..
btw..gratulujem k svadbe..
lubim ta baby
ostatnym: picu ucit, presne o osmej? na to vam neskocim, cumite na superstar a nic ine