na pokeci písal jeden chalan v pánskom klube na sklo, že či vieme, aké je to s postihnutými chlapcami! on že, raz dvoch našiel a nejako si s nimi užil. vraj mali na sebe ptm jeho semeno! on s na nich honil, pre krista! dúfam že "iba" to... KKS NECHUTNÉ!!!
boze, niektori ludiadokazu byt taki otrasni!!...chudaci ti chalani ani nevedeli mozno ze co sa deje...a mozno to pisal ten chalan iba z nudy, ludia su schopni takmer vsetkeho
viem, ale ja som asi drbo, ale toto fakt berem vážne....on mi to chcel celé vyrozprávať v pošte, lebo RP je moc krátka na to vraj...a ja som mu neodpisoval, šak drbem na to....a on ete pred tým na to sklo napísal, že: oni ani nevedeli čo sa deje....kkt
Mohlo to byt fake, cudziu fotku moze ukradnut lahko a chcel byt len zaujmavy. Ale moze to byt aj pravda, ked sa nudim, tak som tiez na pokeci a zasnem, ako moze mat byt niekto az tak nechutne zvrhly uchylak, ako niektori jedinci tam. Zial neda sa s tym spravit nic
To mas pravdu, uz len pri myslienke na to ma napne...
Ale niektori ludia su toho fakt schopni, je im proste jedno, ci to bude aj s postihnutym, len aby to mali, dokonca ich to aj vzrusuje. Takym by pomohla jedine kastracia...
Jeden mi tam raz poslal video, ako to robil so psom (ako to bol on), no ako fakt mi stacilo, tyzden som tam neprisla.
To je zial nevyhoda internetu, ze takito prijebani uchylaci si mozu tak najst niekoho na svoje zvratene chutky. Mnohi stari tam pisu hlupym detom a ponukaju im za vsetlijake zvratenosti peniaze. A este sa tym potom aj chvalia.
akože neviem prečo sa nad tým vzrušuješ určite to bol nejaký magor možno trepal a možžno no neviem ale je to fakt hnusné, a tá veta: veď pokec to je samí úchyl, mi už pekne lezie na nervy to je potom väčšina slovenska uchylna? to je čo za blbosť?
v tom "Pánskom klube" sú často solventní páni, ktorí za to chalanom ponúkajú prachy, potom sú tam všelijaké iné bezduché inteligencie ale normálny človek sa nad tým asi ťažko bude pozastavovať že? lebo to isté nájdeš aj pri heterákoch a to bez rozdielu
14. viem, to je pravda, ale odbočujeme od témy. proste ak to bol fake, tak dobre, ale nebolo to ani prinajmenšom vtipné. ak to bolo naozaj, tak je to nechutné..atď.
podla mna to fake ani nemusel byt.. pokec je diera internetu.. je to plne zakomplexovanych uchylnych ludi.. ja nechapem ze ti admini co tam su (ked tam nejaki vobec su) s tym nic nerobia.. a btw cely pokec je fake.. to bol najvacsi omyl ze pokec vznikol... bleee pokec
ako postihnutý nemôžu mat sexualne zážitky? čo je na tom hnusné? záleží totiž ako postihnutý (lebo byť bez nohy neznamená byť nesvojprávny). okrem toho si myslíte, že nejaký "mentál" nemá chuť na sex? To že niekto sa na tom ukája, je už vec ktorá svedčí o ňom samotnom.
co cakas od pokecu,tam je kazdy v anonymite takze mu nerobi problem vyjst na svet s hocijakou pravdou,este by si sa cudoval coho aj horsieho su schopni ludia...!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
Ale niektori ludia su toho fakt schopni, je im proste jedno, ci to bude aj s postihnutym, len aby to mali, dokonca ich to aj vzrusuje. Takym by pomohla jedine kastracia...
Jeden mi tam raz poslal video, ako to robil so psom (ako to bol on), no ako fakt mi stacilo, tyzden som tam neprisla.
To je zial nevyhoda internetu, ze takito prijebani uchylaci si mozu tak najst niekoho na svoje zvratene chutky. Mnohi stari tam pisu hlupym detom a ponukaju im za vsetlijake zvratenosti peniaze. A este sa tym potom aj chvalia.
na Pokeci je totiz 1/1000 ludi s ktorymi by som sa mal o com bavit
a napisal som ,,aj''
2, kappo (pasivny,) fotka z erotickym motivom zmazana a inač žiadne udaje o ňom akurat 26r PO 77x prihlaseny naposledy 3 dni dozadu....
Dalsie take individua nemam v databaze
A riesit ludske pokrytectvo, stupiditu a demenciu tak uz som davno mrtvy asi..